Pepin Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 a ja jutro jadę z żoną chyba na zakupy poza spożywcze :gwizdanie: Madas .. znowu zakupy ? , w piątek zakupy, w poniedziałek zakupy, albo mało kupujesz albo dużo jesz ... PS. Dla zainteresowanych .. zgrywa się film, mam już uruchomiony komputer po malowaniu Niestety zgubiłem przewód zasilania kamery i muszę na akumulatorku .. mam nadzieję że da radę
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 a ja jutro jadę z żoną chyba na zakupy poza spożywcze :gwizdanie: Madas .. znowu zakupy ? , w piątek zakupy, w poniedziałek zakupy, albo mało kupujesz albo dużo jesz ... teraz poza spożywcze będą typu ciuszki i takie tam
Pepin Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 teraz poza spożywcze będą typu ciuszki i takie tam ciuszki powiadasz ... na wieczór ?
kuredu Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 a ja jutro jadę z żoną chyba na zakupy poza spożywcze :gwizdanie: Madas .. znowu zakupy ? , w piątek zakupy, w poniedziałek zakupy, albo mało kupujesz albo dużo jesz ... Karolu nie pij więcej
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 teraz poza spożywcze będą typu ciuszki i takie tam ciuszki powiadasz ... na wieczór ? a nie wiem co tam żona sobie kupi ...dam jej 25 pln i niech zaszaleje
kuredu Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 teraz poza spożywcze będą typu ciuszki i takie tam ciuszki powiadasz ... na wieczór ? a nie wiem co tam żona sobie kupi ...dam jej 25 pln i niech zaszaleje nie bądź taka żyła, daj jej z 27pln :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Karolu nie pij więcej dzisiaj nie piję .. nocki w tym tygodniu, ale dzisiaj z domq .. no tak poza spożywcze BTW. coś mi kupowałeś w piątek może ?
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 a nie wiem co tam żona sobie kupi ...dam jej 25 pln i niech zaszaleje nie bądź taka żyła, daj jej z 27pln :gwizdanie: a niech zna moje dobre serce rzuce jej 29 pln
kuredu Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Karolu nie pij więcej dzisiaj nie piję .. nocki w tym tygodniu, ale dzisiaj z domq .. no tak poza spożywcze BTW. coś mi kupowałeś w piątek może ? przepraszam Cie bardzo ale zapomniałem, bo jak mi wysłałes smsa to już auto zostawiłem i wracałem do domu, a jak odbierałem z przeglądu to wałczyłem o cenę i zapomniałem.zachowałem się jak prostak ;(
Pepin Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 a nie wiem co tam żona sobie kupi ...dam jej 25 pln i niech zaszaleje nie bądź taka żyła, daj jej z 27pln :gwizdanie: a niech zna moje dobre serce rzuce jej 29 pln Madas, a nie lepiej dać auto, otworzyć pifko a w tym czasie (ze 4h pewnie się uzbiera) pospamować na forum :gwizdanie: PS. Zgrane 20minut z BT (4GB) .. jeszcze 50 minut
kuredu Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 a nie wiem co tam żona sobie kupi ...dam jej 25 pln i niech zaszaleje nie bądź taka żyła, daj jej z 27pln :gwizdanie: a niech zna moje dobre serce rzuce jej 29 pln masz gest
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 mogę Pepinek Ci coś kupić w AP bo jestem tam co wtorek
Pepin Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 przepraszam Cie bardzo ale zapomniałem, bo jak mi wysłałes smsa to już auto zostawiłem i wracałem do domu, a jak odbierałem z przeglądu to wałczyłem o cenę i zapomniałem.zachowałem się jak prostak ;( nie ma problemu
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Madas, a nie lepiej dać auto, otworzyć pifko a w tym czasie (ze 4h pewnie się uzbiera) pospamować na forum :gwizdanie: PS. Zgrane 20minut z BT (4GB) .. jeszcze 50 minut ale niestety Weronisia nie ma prawka ....ale pomysł dobry
Pepin Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 mogę Pepinek Ci coś kupić w AP bo jestem tam co wtorek na kawie ? to postaram się jutro dobrać do zbiornika sprysków i dam znać .. a może ktoś ma zbędną uszczelkę między górny a dolny zbiornik ?[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 20:58_________________________________________________ Madas, a nie lepiej dać auto, otworzyć pifko a w tym czasie (ze 4h pewnie się uzbiera) pospamować na forum :gwizdanie: PS. Zgrane 20minut z BT (4GB) .. jeszcze 50 minut ale niestety Weronisia nie ma prawka ....ale pomysł dobry to przestań być taki hojny na zakupach tylko odkładaj na to prawko
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 aj w tym roku idzie na 100% ...bo często się przydaje
Ataga Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ale niestety Weronisia nie ma prawka ....ale pomysł dobry Źle mieszkacie. Jak mnie Pepin wkurzył to jechałam bimbą do Plazy, albo Starego Browaru i wydawałam kaskę.
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ale niestety Weronisia nie ma prawka ....ale pomysł dobry Źle mieszkacie. Jak mnie Pepin wkurzył to jechałam bimbą do Plazy, albo Starego Browaru i wydawałam kaskę. no wiem .... ale plany zmiany zamieszkania juz mamy :gwizdanie:
Ataga Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 aj w tym roku idzie na 100% ...bo często się przydaje Zwłaszcza jak małżonek wkurzy ... można brać furkę i ..... debet na koncie gotowy :>
Rekomendowane odpowiedzi