Musashi Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 dobry wieczor siemasz M hoho :kox: dzieki git
kuredu Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 cześć Pawcio co tak czytasz i nic nie piszesz [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 23:59_________________________________________________ Dzięki za fajnego i bliskiego mini spocika -witam się i uciekam do jutra Jacek świetnie że wpadłeś .... równy z Ciebie gość i masz fajną rodzinkę ...trzymam kciuki za sukcesy miedzynarodowe Twojej córki :good: :good: jakby szukała menagera to wiesz :gwizdanie:
kamosor Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 cześć Pawcio co tak czytasz i nic nie piszesz [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 23:59_________________________________________________ Dzięki za fajnego i bliskiego mini spocika -witam się i uciekam do jutra Jacek świetnie że wpadłeś .... równy z Ciebie gość i masz fajną rodzinkę ...trzymam kciuki za sukcesy miedzynarodowe Twojej córki :good: :good: Dzięki panie Madasie bardzo mnie to cieszy ,a Sandre podbudowało
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 jakby szukała menagera to wiesz :gwizdanie: witaj Bartek ....co żona Cię wygoniła
Musashi Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 no dobra Pany lece spać 3m-ta się szubko pękasz narazie sorki ale wolę żonę w łóżku od Was na forum
fantastic Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 ide po mleko ... do lodówki bo czegoś tu mi brakuje
kuredu Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 jakby szukała menagera to wiesz :gwizdanie: witaj Bartek ....co żona Cię wygoniła pojechałem jej że sie nigdy nie pakuje przed wyjazdem i się teraz pakuje :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 jakby szukała menagera to wiesz :gwizdanie: witaj Bartek ....co żona Cię wygoniła pojechałem jej że sie nigdy nie pakuje przed wyjazdem i się teraz pakuje :gwizdanie: a no była taka gadaka przy KFC .... oj bidulka [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 00:06_________________________________________________ ide po mleko ... do lodówki bo czegoś tu mi brakuje o i to jest myśl
Musashi Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 jakby szukała menagera to wiesz :gwizdanie: witaj Bartek ....co żona Cię wygoniła powaga???
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 jakby szukała menagera to wiesz :gwizdanie: witaj Bartek ....co żona Cię wygoniła powaga??? a co zastąpisz kolege z forum
Musashi Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 witaj Bartek ....co żona Cię wygoniła pojechałem jej że sie nigdy nie pakuje przed wyjazdem i się teraz pakuje :gwizdanie: i gdzie bedziesz Bartek mieszkal?
kuredu Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 jakby szukała menagera to wiesz :gwizdanie: witaj Bartek ....co żona Cię wygoniła powaga??? a co zastąpisz kolege z forum juz skubany stoi pod drzwiami
Musashi Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 jakby szukała menagera to wiesz :gwizdanie: witaj Bartek ....co żona Cię wygoniła powaga??? a co zastąpisz kolege z forum trzeba sobie pomagac
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 powaga??? a co zastąpisz kolege z forum juz skubany stoi pod drzwiami oooo szybki jest
Musashi Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 a co zastąpisz kolege z forum juz skubany stoi pod drzwiami ty tu nie marudz, tylko bierz walizke i otwieraj
kuredu Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 powaga??? a co zastąpisz kolege z forum juz skubany stoi pod drzwiami oooo szybki jest mówi się na mieście że w niektórych sprawch aż za szybki
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 a co zastąpisz kolege z forum juz skubany stoi pod drzwiami ty tu nie marudz, tylko bierz walizke i otwieraj ale to Paula się pakuje a nie Bartka ... zakasaj rękawy i znoś Pauli walizki do auta :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 dobra teraz to serio juz ide narazie
Rekomendowane odpowiedzi