nike21 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ale Ci się zbiera :gwizdanie: a jak mi sie nazbiera to rozbijemy skarbonke? cos sobie kupie... :gwizdanie:
pawlik79 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ytat: Madas Dzisiaj o 11:46Cytat: pawlik79 Dzisiaj o 11:42 witam. co tam słychac po swietach? oooo pawlik ...co tam chłopie ... wpadniesz w niedzielę ?? widzisz, wystraszyles go ze wpadnie w niedziele... mogl poprostu przyjechac... gwizdanie nie wystarszył mnie mam nadzieje ze sie pojawia w niedzele ale na 100% nie obiecuje. Cytat: nike21 Dzisiaj o 11:54Cytat: Madas Dzisiaj o 11:52 dobra trzeba jakiś obiad ugotować Ty to co najwyzej mozesz tylko poprzeszkadzac Weronice w gotowaniu obiadu gwizdanie chopie Ty wiesz jakie ja dobre robie pierogi gwizdanie to wpadne na pierogi, to sie przekonamy czy umiesz gotowac
Madas Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 spoko Pawlik jak będę robił to zaproszę .....to nie trudne .....bierzesz paczkę z pierogami otwierasz i wrzucasz do gotującej się i posolonej wody :>
fantastic Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 spoko Pawlik jak będę robił to zaproszę .....to nie trudne .....bierzesz paczkę z pierogami otwierasz i wrzucasz do gotującej się i posolonej wody :> pierogi radzieckie instant ja tak zawsze robie na odbiad rosół z kury* * z gorącego kubka
nike21 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 spoko Pawlik jak będę robił to zaproszę .....to nie trudne .....bierzesz paczkę z pierogami otwierasz i wrzucasz do gotującej się i posolonej wody :> pod warunkiem ze sie wody nie przesoli :gwizdanie: i nie przypali :gwizdanie:
Madas Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 o widzę że nie tylko ja potrafię gotować
nike21 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 o widzę że nie tylko ja potrafię gotować nie jestes sam - ja czasem tez cos przypale :naughty:
pawlik79 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 sami kucharze sa w klubie, no pprosze a jak sie spotykamy to chodza do picerni.
Musashi Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 dobra trzeba jakiś obiad ugotować Ty to co najwyzej mozesz tylko poprzeszkadzac Weronice w gotowaniu obiadu :gwizdanie: chopie Ty wiesz jakie ja dobre robie pierogi :gwizdanie: znaczy wsypujesz z folijki?
fantastic Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 o widzę że nie tylko ja potrafię gotować nie jestes sam - ja czasem tez cos przypale :naughty: co tam jak usłyszał od razu
Musashi Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 gymkhana bonus http://gymkhana.dcshoes.com/#/videos/bonus-medium/ a co na to, nasz spotowy madaka drift master
robi1811 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam :hi: Jak pierogi to tylko z biedronki Mają dużo nadzienia i są pikantne :evil: Ja na obiad mam dziś pozostałości z wczoraj szaszłyki zrazy i dewolaje MNIAM :thumbup:
Madas Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ja tylko pierogi firmy Jawo, pychotka
robi1811 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Nie spotkałem jeszcze takich :mysli: Jak znajde to zakupie i wciągnę sobie :>
Madas Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 gymkhana bonus http://gymkhana.dcshoes.com/#/videos/bonus-medium/ a co na to, nasz spotowy madaka drift master a nic popatrzył i :gwizdanie:
pawlik79 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam hi hi hiJak pierogi to tylko z biedronki naughty Mają dużo nadzienia i są pikantne Ja na obiad mam dziś pozostałości z wczoraj szaszłyki zrazy i dewolaje MNIAM thumbup thumbup zrazy, szaszlyki i dewolaje bleeeeeee, za tłuste i nie jest gotowane
Madas Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam :hi: Jak pierogi to tylko z biedronki Mają dużo nadzienia i są pikantne :evil: Ja na obiad mam dziś pozostałości z wczoraj szaszłyki zrazy i dewolaje MNIAM :thumbup: nie no ja to wole rosyjskie albo z kapustą i grzybami ...nie jadłem jeszcze z mięsem biedronki
Młodzik Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 dobra trzeba jakiś obiad ugotować Ty to co najwyzej mozesz tylko poprzeszkadzac Weronice w gotowaniu obiadu :gwizdanie: chopie Ty wiesz jakie ja dobre robie pierogi :gwizdanie: znaczy wsypujesz z folijki? :laghing2: :laghing2: :laghing2:
nike21 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 o widzę że nie tylko ja potrafię gotować nie jestes sam - ja czasem tez cos przypale :naughty: co tam jak usłyszał od razu wie co dobre :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi