nike21 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 semka blind i Pawel ja juz w pracy... a tak mi sie nie chcialo wstawac ze masakra :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 dobry czesc Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 witam ludziska kurcze ale ludzi tu o tak wczesnej porze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 czesc sadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zindobryyy - Pozdrowienia dla wszystkich pracujących z ciepłego wyra :gwizdanie: Piękny dzionek się zapowiada dzisiaj z tego co widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 wczesne ptaszki z nas co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zindobryyy - Pozdrowienia dla wszystkich pracujących z ciepłego wyra :gwizdanie: Piękny dzionek się zapowiada dzisiaj z tego co widze nie draznij... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 witam ludziska kurcze ale ludzi tu o tak wczesnej porze Powitac :>[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 08:40_________________________________________________ wczesne ptaszki z nas co my nie spalismy jeszcze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 witam ludziska kurcze ale ludzi tu o tak wczesnej porze Powitac :> a Ty co ....wolne pewnie i się będziej obijał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 witam ludziska kurcze ale ludzi tu o tak wczesnej porze cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zindobryyy - Pozdrowienia dla wszystkich pracujących z ciepłego wyra :gwizdanie: Piękny dzionek się zapowiada dzisiaj z tego co widze witaj serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 witam ludziska kurcze ale ludzi tu o tak wczesnej porze Powitac :> a Ty co ....wolne pewnie i się będziej obijał jakies zajecia tam sobie znajde :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 08:43_________________________________________________hej FAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 dobra spadam do pracy .... do potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 dobra spadam do pracy .... do potem nara Pawel, ja tez bym wolal jakies zajecie sam sobie :gwizdanie: znalesc niz zeby mi dawali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zindobryyy - Pozdrowienia dla wszystkich pracujących z ciepłego wyra :gwizdanie: Piękny dzionek się zapowiada dzisiaj z tego co widze nie draznij... Nikuś ty w tej robocie to masz taki luz jakbyś prawie z tego wyra wylazł więc cicho tam siedź bo mogłeś trafić golrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 dobra spadam do pracy .... do potem nara Pawel, ja tez bym wolal jakies zajecie sam sobie :gwizdanie: znalesc niz zeby mi dawali... ja wiem ja tez bym tak chciał cały czas ale niestety to tylko ten tydzien [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 08:47_________________________________________________ dobra spadam do pracy .... do potem nieprzepracuj sie dzis :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zindobryyy - Pozdrowienia dla wszystkich pracujących z ciepłego wyra :gwizdanie: Piękny dzionek się zapowiada dzisiaj z tego co widze nie draznij... Nikuś ty w tej robocie to masz taki luz jakbyś prawie z tego wyra wylazł więc cicho tam siedź bo mogłeś trafić golrzej juz nie przesadzaj... nie chodzi o luz tylko o to ze wstac trzeba... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ja prawdopodobnie przez to że kryzys jest będe miał 2-4 tygodni dłużej wakacji :drunk: :beer1: :punk: :dance2: joł joł więc cieszcie sie że macie prace dobrze kuwa że zrobiłem zapasy na ciężkie dni żeby było za co szaleć uff[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 08:52_________________________________________________co tak wszystkich zamurowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 tyle emotek = dużo czytania i analizowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ide na śniadanko - i wylatam z chaty do zobaczyska poźniej pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi