Piechol Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Cześć wszystkim, Fantastic kryzys nie tylko ciebie dotyka, mnie pierwszego chyba mocno kopnął w tył ciała. Mam nadzieję, że dobre czasy wrócą szybciutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Cześć wszystkim, Fantastic kryzys nie tylko ciebie dotyka, mnie pierwszego chyba mocno kopnął w tył ciała. Mam nadzieję, że dobre czasy wrócą szybciutko. Ja nawet na zawieche nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Hmmm, ja już nie mówię na co ja nie mam, a Anglicy nie mają zamówień więc pensja nadal zredukowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ja już po ciężkim dniu pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam miszczów :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 a tu co 3 godziny ciszy znaczy odpoczywają pewnie na słoneczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 kto odpoczywa ten odpoczywa ja się nie nudzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 kto odpoczywa ten odpoczywa ja się nie nudzę no ja trochę się nudzę .... a co porabiasz ciekawego Variotku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ja cały czas czekałem na kogoś odpowiedź ale się nie doczekałem ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ja cały czas czekałem na kogoś odpowiedź ale się nie doczekałem ;( ;( a o co pytałeś jeśli można zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Napisałem witam ale nikt nie odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Napisałem witam ale nikt nie odp. aaaaa Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 xD Tak sobie myślałem że można by zrobić spocik pod Auchan :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 xD Tak sobie myślałem że można by zrobić spocik pod Auchan :naughty: na spocie niedzielnym na Jerzego będziemy wspólnie wszyscy ustalać gdzie będą spoty w ładne dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ja nie będę bo ojciec do roboty idzie ;/ ;/ :kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ja nie będę bo ojciec do roboty idzie ;/ ;/ :kwasny: to po co maja być na Auchan skoro Cię nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ale teraz mnie nie będzie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ale teraz mnie nie będzie tylko no to się okaże na następnych spotach .... ale trzymam za słowo że będziesz na kolejnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi