robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Słuchaj Adam powiedz chłopakom że Robi1811 ma za propozycję Auchan ponieważ: 1.duży parking 2.mało ludu gapiącego się na nasze furki 3.ładna trasa obok (można pojeździć troszkę szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 chłopaki sami pewnie przeczytają to co napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Aha i jeszcze jedna istotna rzecz a mianowicie duża część spotowiczów będzie miała też bliżej jeśli chodzi o dojazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 wszstkie propozycję będą omówione na spocie niedzielnym a potem może jakaś ankieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 chłopaki sami pewnie przeczytają to co napisałeś Aha i jeszcze jedna istotna rzecz a mianowicie duża część spotowiczów będzie miała też bliżej jeśli chodzi o dojazd a skąd Ty masz takie informacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ankieta może być tylko żeby ktoś najwyżej zgłosił moją propozycję :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 cześć Wojtek .... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 chłopaki sami pewnie przeczytają to co napisałeś Aha i jeszcze jedna istotna rzecz a mianowicie duża część spotowiczów będzie miała też bliżej jeśli chodzi o dojazd a skąd Ty masz takie informacje? Napewno ktoś tamtędy zawsze jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 w sumie chyba tylko Wentyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 cześć Wojtek .... :gwizdanie: no siemka od rana się już witałem, a teraz czuwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 I może ja zależy jaką sobie trasę wybiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 a BTW gdzie jest to Auchan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 cześć Wojtek .... :gwizdanie: no siemka od rana się już witałem, a teraz czuwam a widzisz ja to mam trochę latania i gubię się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 zaraz dam ci adres http://www.auchan.pl/hipermarket,poznan-komorniki.html[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 17:59_________________________________________________http://maps.google.pl/maps?hl=pl&lr=&um=1&ie=UTF-8&q=auchan+poznan&fb=1&split=1&gl=pl&ei=MwTmSb-XMdGOsAbg9KSzCw&sa=X&oi=local_group&resnum=1&ct=image albo tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 zaraz dam ci adres http://www.auchan.pl/hipermarket,poznan-komorniki.html ja to mam rzut beretem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 co tam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 co tam :> siemka .... a wszystko ok ... a co u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A widzisz kolego a tak się buntowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 co tam :> siemka .... a wszystko ok ... a co u Ciebie Elegancko ale byłem zalatany dzis od rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A widzisz kolego a tak się buntowałeś :shocked: ja się buntowałem coś źle zrozumiałeś ....chodzi o to żeby inni też zdecydowali co i jak z miejscem spotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi