Piechol Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 zaraz dam ci adres http://www.auchan.pl/hipermarket,poznan-komorniki.html ja to mam rzut beretem :gwizdanie: a ja mam bliżej do KC :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam szanowne grono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 zaraz dam ci adres http://www.auchan.pl/hipermarket,poznan-komorniki.html ja to mam rzut beretem :gwizdanie: a ja mam bliżej do KC :gwizdanie: ja tu i tu mam bliziutko :gwizdanie: i na Jerzego też rzut beretem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam szanowne grono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam Witam :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam szanowne grono witka mała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 zaraz dam ci adres http://www.auchan.pl/hipermarket,poznan-komorniki.html ja to mam rzut beretem :gwizdanie: a ja mam bliżej do KC :gwizdanie: ja tu i tu mam bliziutko :gwizdanie: i na Jerzego też rzut beretem :gwizdanie: Ty to masz wszędzie blisko Zazdroszczę Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Widze że jak będzie taka pogoda to King Cross odpada?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 zgadza się :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 zgadza się :gwizdanie: Oooooo!! To mam problem-na tego Jerzego to ja chyba nigdy nie byłam :gwizdanie: Nic mi to nie mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 zgadza się :gwizdanie: Oooooo!! To mam problem-na tego Jerzego to ja chyba nigdy nie byłam :gwizdanie: Nic mi to nie mówi to jest przy bema ..... koło krzyża ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Też tam nigdy nie byłem :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Też tam nigdy nie byłem :mysli: To jest nas dwóch :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 zaraz dam ci adres http://www.auchan.pl/hipermarket,poznan-komorniki.html ja to mam rzut beretem :gwizdanie: a ja mam bliżej do KC :gwizdanie: ja tu i tu mam bliziutko :gwizdanie: i na Jerzego też rzut beretem :gwizdanie: Ty to masz wszędzie blisko Zazdroszczę Ci mi to miejsce obojetnie, wszedzie bym dojechal, tylko kurcze czemu akurat taki rozpis weekendow, koliduje mi ze szkola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 albo dwoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 albo dwoje Niech będzie że DWOJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 mi to miejsce obojetnie, wszedzie bym dojechal, tylko kurcze czemu akurat taki rozpis weekendow, koliduje mi ze szkola dasz radę Adas ....wierzymy w Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 a może być nawet dwójka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 mi to miejsce obojetnie, wszedzie bym dojechal, tylko kurcze czemu akurat taki rozpis weekendow, koliduje mi ze szkola dasz radę Adas ....wierzymy w Ciebie ja nei wierze teraz nie no, ostatnio mi przelozyli szkole, ale teraz juz mam a obiecalem sobie ze wezme sie teraz za szkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 a może być nawet dwójka Dwójke możesz mieć w dzienniczku ewentualnie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi