Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobry...

wstawac, kibicowac kubicy trzeba :kox:

Opublikowano

:hi:

bry :naughty:

Opublikowano

dobry :hi:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 08:56_________________________________________________oj jak dobrze że wyścig o 9 bo myślałem że o 7 ale nie miałem się siły podnieść bo się zbombardowałem wczoraj

Opublikowano

dobry -jak tam kubica - warto schodzić na tv ?

Opublikowano

bardzo ciekawy wyścig - najlepszy jaki do tej pory widziałem, te manewry :gwizdanie:

Opublikowano

:siema:

gdzie sie spotykamy dzisiaj? jak narazie sloneczko ladnie swieci i jesli sie do 16 pogoda nie popsuje to moze faktycznie zobaczymy co slychac na sw Jerzego? :mysli:

Opublikowano

witam wszystkich![br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 10:09_________________________________________________zobacze wasz spocik na fotach o ile musashi cos wklei :confused4:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 10:11_________________________________________________tomek znalazles cos godnego uwagi?

Opublikowano

tak b6 s4 ale poza moim zasięgiem kasowym :no::(

Opublikowano

hmm tak to czasami bywa, ja tez chcialem kupic b6 i nawet mialem kapuche na nia ale niestety musialem kupic b5 i corse dla mojej :thumbdown:

Opublikowano

chyba kupię 1.8TQM i porezam :gwizdanie: , ale to po nowym roku

Opublikowano

ale mysle ze koniec roku moze poczatek przyszlego cos sie da zrobic tylko musze tez poszukac cos godnego uwagi, tylko nie z wloch i nie od turka :naughty:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 10:28_________________________________________________jak bedziesz chcial sprzedac swoja niunie to daj znac moze kogos znajde

Opublikowano

pożyjemy , zobaczymy , ja mam milion pomysłów na minutę , także nigdy nic nie wiadomo co i jak :decayed:

Opublikowano

heh trudno sie rozstac z niunia wiedzac ile sie w nia zainwestowalo i naglaskalo zeby wygladala jak wyglada

Opublikowano

eee no narazie to ja dużo nie wsadziłem :cool1: , gwint 450zł , program 800zł, grill RS4 200zł , i fajki polerowane 80zł, aha i 2 nowe zimówki 580zł przez rok to jest nic prawie :decayed:

Opublikowano

:siema:

gdzie sie spotykamy dzisiaj? jak narazie sloneczko ladnie swieci i jesli sie do 16 pogoda nie popsuje to moze faktycznie zobaczymy co slychac na sw Jerzego? :mysli:

ja nie dojadę dzisiaj .. ale może zamiast św. Jerzego np parking pod firmą kurierska na Nowych Zawadach ..

stacja benzynowa jest obok (ze 150m) , żeby w razie coś się napić, bo tam na Jerzego to nic nei ma chyba w okolicy

Opublikowano

powiedz mi a szyby przyciemniales czy taka juz kupiles?[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 10:48_________________________________________________pepin :hi: