Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mu tak źle, to trzebabyło się nie żenić :angry::wink4:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

aaa bo człowiek bierze ślub w świadomości że wszystko będzie jak dawniej a tu przychodzi nowe nieznane i bee :polew:

Opublikowano

to bee(jbi) , to chyba najlepsze co może być :cool1:

Opublikowano

madas, ciekawe co by twoja żona na to odparła, jak by to przeczytała, pewnie :bicz3: :baseball::polew:

Opublikowano

ja szczerze mówiąc jestem szczęśliwy póki co i nie mam zamiaru tego zmieniać ale po ślubie jest innaczej jednak masz więcej do stracenia :wink4:

Opublikowano

ja szczerze mówiąc jestem szczęśliwy póki co i nie mam zamiaru tego zmieniać ale po ślubie jest innaczej jednak masz więcej do stracenia :wink4:

ta, wolność :gwizdanie:

Opublikowano

ona to czyta czasem sobie i mówi że jestem nienormalny :polew:[br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 15:07_________________________________________________ale dam jej boksa i mam spokój na jakiś czas :polew:

Opublikowano

ona to czyta czasem sobie i mówi że jestem nienormalny :polew:

normalne... :wink4: :gwizdanie:

Opublikowano

normalne że jestem nienormalny :mysli:

Opublikowano

normalne że jestem nienormalny :mysli:

nie, że kobieta tak czasem mówi.... :polew:

Opublikowano

a kobiety to są normalne?? :mysli: spinki, szminki, kokardki i takie tam :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 15:19_________________________________________________ale bez kobitek to by tragedia była szczerze mówiąc :embarrassed:

Opublikowano

witam wszystkich ,ciekawy temacik poruszyliście :hi: :>

Opublikowano

u nas wszystkie tematy są ciekawe Wentylek :tongue4:

Opublikowano

madas26 nie ma sie czym przejmowac moja żona podobnie reaguje do twojej , ale kobiety nie rozumieja często zainteresowań faceta ;(

Opublikowano

madas26 nie ma sie czym przejmowac moja żona podobnie reaguje do twojej , ale kobiety nie rozumieja często zainteresowań faceta ;(

proszę?! :evil:

a kobiety to są normalne?? :mysli: spinki, szminki, kokardki i takie tam :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 15:19_________________________________________________ale bez kobitek to by tragedia była szczerze mówiąc :embarrassed:

ja żadnych spinek ani kokardek nie nosze, to dla lalek :polew: barbie :polew:

Opublikowano

ale ja się nie przejmuje moja żona nie ma nic przeciwko że sobie siedzę tylko mówi sobie w żartach różne takie tam a jak ona siedzi na swoich stronach ja mowie jej tak samo takie tam głupoty :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

i to ciężko przetłumaczyć ,że się jedzie na spot do Poznania,Kalisza,Rzeszowa czy Tarnobrzega i na ogólnopolski to już trzeba ją zabrać hyhyhy.

Opublikowano

proszę?! :evil:

ja żadnych spinek ani kokardek nie nosze, to dla lalek :polew: barbie :polew:

na szczęście moja żonka też nie bo jak by tak było to :bicz3:[br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 15:29_________________________________________________

i to ciężko przetłumaczyć ,że się jedzie na spot do Poznania,Kalisza,Rzeszowa czy Tarnobrzega i na ogólnopolski to już trzeba ją zabrać hyhyhy.

kurcze Ty powinieneś być Prezesem bywasz prawie na wszystkich spotach w polsce :tongue4:

Opublikowano

Iverson ,strzał w dziesiątke wszędzie najlepiej żeby o wszystkim wiedziały , z kim gadałeś ,o czym itp. :>

Opublikowano

Iverson ,strzał w dziesiątke wszędzie najlepiej żeby o wszystkim wiedziały , z kim gadałeś ,o czym itp. :>

to samo faceci... :evil::tongue4: