Madas Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 no my wróciliśmy z Rogalina z rodzinnego wypadu .... pogoda zajebioza ... pozdro dla wszystkich
nike21 Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 ja wlasnie wrocilem z dzialeczki lekko zjarany :> teraz browar, potem drugi, potem trzeci, prysznic i na miasto :naughty:
kuredu Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 dobry wszystkim, pozdro z trasy na pomorze, musze przynać że piękne tereny A gdzie dokladnie jestes?? Ja takze pozdrawiam,tyle z Poznania :gwizdanie: :gwizdanie: doakladnie to wladyslawowo - po 2h w jacuzzi zaraz lecim ze szwagrem flaszke na plaży o zachodzie słonca walnąć - pozdro od Macka dla wszystkich
Pepin Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 ja wlasnie wrocilem z dzialeczki lekko zjarany :> teraz browar, potem drugi, potem trzeci, prysznic i na miasto :naughty: ja troszkę też - 1.5h spinnigowałem pod słońce ... a że wiatr był od wschodu to wędkarz umiera z głodu
Madas Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 witanko wieczorem .... wszyscy imprezują pewnie
blind1 Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 witanko wieczorem .... wszyscy imprezują pewnie pewnie tak, ja planuje jutro cos wypic [br]Dopisany: 01 Maj 2009, 21:59_________________________________________________niestety jutro jeszcze na pare godzin do pracy smykam
Madas Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 a jutro laba na maxa .... a wieczorem gril u Tetis
blind1 Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 ja tez mam grillka w planach tylko nie wie czy wypali ,pozdro dla tetis i chlopakow
blind1 Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 myslalem ze jeszcze ktos z klubu wpadnie :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Maj 2009, 22:10_________________________________________________ok,uciekam.milego wieczoru wszystkim
Iverson Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Czesc Tomek i Aga i wszyscy siemka Paweł i Aga
malutka:) Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Byłam wczoraj na koncercie-bratówki chciały żeby je zawieźć na BOJSÓW !!!!!Disco w polu mówie wam :polew:
Piechol Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Byłam wczoraj na koncercie-bratówki chciały żeby je zawieźć na BOJSÓW !!!!!Disco w polu mówie wam :polew: jesteś szalona?
Rekomendowane odpowiedzi