Madas Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Młody jest tzw. ''cichy spamer" w sobote biorę udział w konferencji studenckiej i muszę napisać referat oraz wykuć go na blachę żeby nie zrobić sobie siary przed kamerami i pełną aulą gości gdzie i o której to wpadnę zrobić Ci siarę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 no to bajka , graty , zbierasz plusy na koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Młody jest tzw. ''cichy spamer" w sobote biorę udział w konferencji studenckiej i muszę napisać referat oraz wykuć go na blachę żeby nie zrobić sobie siary przed kamerami i pełną aulą gości gdzie i o której to wpadnę zrobić Ci siarę ja może też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 no to bajka , graty , zbierasz plusy na koniec moja pani promotor mnie do tego zmusiła a z nią lepiej nie zadzierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 no to bajka , graty , zbierasz plusy na koniec moja pani promotor mnie do tego zmusiła a z nią lepiej nie zadzierać a fajna jest? ciekawe jak sie odwdzieczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 no to bajka , graty , zbierasz plusy na koniec moja pani promotor mnie do tego zmusiła a z nią lepiej nie zadzierać a fajna jest? ciekawe jak sie odwdzieczy jak promotor to da mu promocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Siema wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 :naughty: :cool1: [br]Dopisany: 06 Maj 2009, 19:23_________________________________________________ Siema wszystkim witaj Vario ..... jak tam chłopaku ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 :naughty: :cool1: [br] :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 siemka Bart :naughty: :cool1: :kox: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 :naughty: bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 ale który Bart bo jest ich dwóch :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Siema wszystkim joł Bartłomiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Nikus ale który ja czy Vario [br]Dopisany: 06 Maj 2009, 19:28_________________________________________________ Siema wszystkim joł Bartłomiej on jest Bartosz a ja Bartłomiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Bartek chyba nadrabia zaległości :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 :naughty: joł Bartłomiej :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 ale który Bart bo jest ich dwóch :gwizdanie: dwóch to killerów było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Nikus ale który ja czy Vario Bart Simpson czyli vario ale Tobie tez moge machnac kapeluszem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 ale który Bart bo jest ich dwóch :gwizdanie: dwóch to killerów było ja od dziś tez jestem killer madafaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi