Madas Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 ale który Bart bo jest ich dwóch :gwizdanie: dwóch to killerów było no było .... takich trzech jak ich dwóch to nie ma ani jednego ...czy cuś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 ja od dziś tez jestem killer madafaka j**any jak se cukruje , bossu rispekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 ja od dziś tez jestem killer madafaka j**any jak se cukruje , bossu rispekt znam gościa i szacun po całości ... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 ja od dziś tez jestem killer madafaka j**any jak se cukruje , bossu rispekt nie bez powodu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 ja od dziś tez jestem killer madafaka j**any jak se cukruje , bossu rispekt nie bez powodu :gwizdanie: pochwal sie osiągnięciem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 ja od dziś tez jestem killer madafaka j**any jak se cukruje , bossu rispekt nie bez powodu :gwizdanie: hehehe :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Maj 2009, 19:33_________________________________________________no wlasnie... bys przyjechal sie pochwalic - daleko nie masz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 pochwal sie osiągnięciem :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 pochwal sie osiągnięciem :gwizdanie: :gwizdanie: w sumie to juz sie kiedys chwalil :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 pochwal sie osiągnięciem :gwizdanie: :gwizdanie: w sumie to juz sie kiedys chwalil :gwizdanie: którym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 pochwal sie osiągnięciem :gwizdanie: :gwizdanie: a coś Ty tak gwizdasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 pochwal sie osiągnięciem :gwizdanie: :gwizdanie: w sumie to juz sie kiedys chwalil :gwizdanie: non stop się czymś chwali więc sie juz pogubiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 pochwal sie osiągnięciem :gwizdanie: :gwizdanie: w sumie to juz sie kiedys chwalil :gwizdanie: którym? zapomnialem[br]Dopisany: 06 Maj 2009, 19:37_________________________________________________kto chce jeszcze flage na furacza? na zlocik do kolumny audiczek idealna http://www.a4-klub.pl/smf/klubowa_flaga_samochodowa-t78670.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamosor Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Witam Panowie dziś wreście dzięki BartkowiS naprawiłem kompa i mogę trochę poforum-ować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 już zamówiłem sobie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Witam Panowie dziś wreście dzięki BartkowiS naprawiłem kompa i mogę trochę poforum-ować siemka dawno Cie nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Witam Panowie dziś wreście dzięki BartkowiS naprawiłem kompa i mogę trochę poforum-ować no cześć ...kope lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 już zamówiłem sobie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamosor Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Witam Panowie dziś wreście dzięki BartkowiS naprawiłem kompa i mogę trochę poforum-ować siemka dawno Cie nie bylo No właśnie ale kary chyba nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 już zamówiłem sobie :gwizdanie: a na kiedy będą ...znaczy czy do zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 już zamówiłem sobie :gwizdanie: a na kiedy będą ...znaczy czy do zlotu jak sie nazbiera min 100szt. to 5-7 dni i mam je w Poznaniu... jak nie to zapytam przez PW czy inna cena odpowiada i bede zamawial - najpozniej 15.06 chce skladac zamowienie wiec na zlot juz beda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi