kuredu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 przecież Pauli nie było przez cały czaas ciekawe skad Ty to wiesz? Bartek slyszysz? dobra wiem że teraz szydera pójdzi egdzie i zzkim była Paula ale już serio lece
nike21 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 co Wy znou dzisiaj balowanko ?? no co Ty - my i balowanko pierwsze słyszę a Ty Nikuś???? no wlasnie nie wiem o co chodzi wypijesz piwo z kolega to od razu ze balowanko... gadasz jak moja stara piwo - czy 6piw 3 teqile, 4 x50ml czystej, 2mohito i 4 jegamaistry bez różnicy ciekawe jak Tys to wszystko spamietal? chyba ze Paula Ci rano przypomniala :naughty: szczerze to z pierwszego dnia nie pamiętam dokładnie ile wypiliśmy(tak mniej więcej) ale z drugiego już tak bo nazajutrz zawsze jest lepiej a wszyscy sie tak boja od klina dzien zaczynac :decayed: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 ja to po piciu z rana nie mogę patrzeć nawet na butelkę
nike21 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Nikuś można powiedzieć że ja Unie europejską zakładałem :gwizdanie: :good: przecież Pauli nie było przez cały czaas ciekawe skad Ty to wiesz? Bartek slyszysz? dobra wiem że teraz szydera pójdzi egdzie i zzkim była Paula ale już serio lece zaraz tam szydera to dobranoc ja tez zaraz spadam spac bo rano nie wstane
nike21 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 ja to po piciu z rana nie mogę patrzeć nawet na butelkę mi te mlodziencze czasy nareszcie juz minely :decayed:
Madas Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 ja to po piciu z rana nie mogę patrzeć nawet na butelkę mi te mlodziencze czasy nareszcie juz minely :decayed: :polew: a co teraz stary jesteś
nike21 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 ja to po piciu z rana nie mogę patrzeć nawet na butelkę mi te mlodziencze czasy nareszcie juz minely :decayed: :polew: a co teraz stary jesteś no wiesz, lata leca :gwizdanie: w krzyzu lupie, w stawach strzyka, starosc nie radosc :decayed:
nike21 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 no to co ja mam powiedzieć :gwizdanie: przeciez mlody byczek jestes
Madas Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 no to co ja mam powiedzieć :gwizdanie: przeciez mlody byczek jestes w sumie tak :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 lece juz spac Adamie dobrej nocy zycze i do juterka widzimy sie wieczorkiem w Kinepolis
Iverson Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 elo ziomy[br]Dopisany: 18 Maj 2009, 07:59_________________________________________________wczoraj poszedłem wcześnie spać ....powiem wam dlaczego :naughty: ...jej nie mógłbym odmówić
Madas Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 witka co pewnie czytałeś zaległości co ? jak za starych czasów
Piechol Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 witka co pewnie czytałeś zaległości co ? jak za starych czasów aż sam nie mogłem uwierzyć
Madas Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 a widzisz tak się złozyło że kilka osób odpuściło imprezowanie i postanowiło posiedzieć na forum
Rekomendowane odpowiedzi