Madas Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 a ja właśnie po obiedzie jestem ....pierogi z kapustą i grzybami z cebulką :kox:
Pawel_Poznan Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 a ja właśnie po obiedzie jestem ....pierogi z kapustą i grzybami z cebulką :kox: to po smacznym
Madas Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 no bardzo ... nie będę wspominał już koxa z KFC co nam niespodziankę zrobiliście w piątek :kox: [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 13:59_________________________________________________nic trza na spacer iść ....bo ile to można w chacie siedzieć
nike21 Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 szkoda ze z dzisiejszej imprezy nici... musze w takim razie cos zorganizowac na wieczor :gwizdanie:
Madas Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 szkoda ze z dzisiejszej imprezy nici... musze w takim razie cos zorganizowac na wieczor :gwizdanie: no ale jutro jest ta imprezka gokartowa .... GOKARTY JUTRO O 18.30
Madas Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 daje lyka piwa za kazdego posta :decayed: to powiem Ci że zostanie Ci mnóstwo piwa .... bo za dużo tu nie pisze się ostatnio a w ogóle to siemka Adas
Adas Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 daje lyka piwa za kazdego posta :decayed: to powiem Ci że zostanie Ci mnóstwo piwa .... bo za dużo tu nie pisze się ostatnio a w ogóle to siemka Adas to tez chce przekupic oczywiscie Nikusia to nie dotyczy, bo On to by Mi caly zapas wzial
Madas Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 no nie mam tak lekko dostaje najwięcej ten który najwięcej postów pyknie [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 16:13_________________________________________________ale to w całej polszy cisza na wątkach jest .....
Adas Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 a kamera albo aparat bedzie na skokach spadochronowych ?
Madas Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 a kamera albo aparat bedzie na skokach spadochronowych ? ktos na pewno będzie filmował a zdjęcia to bankowo ......
nike21 Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 a gdzie to widziałeś na poprzedniej stronie Kuredu pisal daje lyka piwa za kazdego posta :decayed: to powiem Ci że zostanie Ci mnóstwo piwa .... bo za dużo tu nie pisze się ostatnio a w ogóle to siemka Adas to tez chce przekupic oczywiscie Nikusia to nie dotyczy, bo On to by Mi caly zapas wzial to jest normalna niesprawiedliwosc
Adas Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 a gdzie to widziałeś na poprzedniej stronie Kuredu pisal daje lyka piwa za kazdego posta :decayed: to powiem Ci że zostanie Ci mnóstwo piwa .... bo za dużo tu nie pisze się ostatnio a w ogóle to siemka Adas to tez chce przekupic oczywiscie Nikusia to nie dotyczy, bo On to by Mi caly zapas wzial to jest normalna niesprawiedliwosc no juz cacy Nikus
Madas Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Nikuś nie złość się bo złość urodzie szkodzi
Madas Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 cacy? to kopsnij krate browca ciekawe jak ma to zrobić ...chyba poleconym wyśle
Madas Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 cacy? to kopsnij krate browca Ty lepiej na poczte śmigaj z kratą piwa
Rekomendowane odpowiedzi