nike21 Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 no wlasnie ja mialem w lampach ,wymienilem lampy i zamowilem halogeny w zderzak tylko nie wiem jak je podpiac zeby dzialaly pod ten wlacznik co byl do tych w lampach.jest to jakas kiwka z kablami w zlaczce ale marny ze mnie elektryk [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 17:48_________________________________________________szukam kogos kto znalaz by chwilke i sprawdzil by jak to jest dokladnie podpiete w ta zlaczke musisz po starej lampie dojsc ktore kable z wtyczki sa od halogenow i poprowadzic kable w zderzak do nowych halogenow...
blind1 Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 ale dzieki,ide pobiegac bede pozniej [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 17:57_________________________________________________ no wlasnie ja mialem w lampach ,wymienilem lampy i zamowilem halogeny w zderzak tylko nie wiem jak je podpiac zeby dzialaly pod ten wlacznik co byl do tych w lampach.jest to jakas kiwka z kablami w zlaczce ale marny ze mnie elektryk [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 17:48_________________________________________________szukam kogos kto znalaz by chwilke i sprawdzil by jak to jest dokladnie podpiete w ta zlaczke musisz po starej lampie dojsc ktore kable z wtyczki sa od halogenow i poprowadzic kable w zderzak do nowych halogenow... chetnie bym tak zrobil tylko ze te stare lampy sprzedalem :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Maj 2009, 17:59_________________________________________________ide pobiegac bede pozniej
nike21 Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 ale burza sie zbiera u mnie slonce swieci :gwizdanie:
Madas Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 ale burza sie zbiera u mnie slonce swieci :gwizdanie: teraz u mnie też ...ale przez moment było ostro
nike21 Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 ale burza sie zbiera u mnie slonce swieci :gwizdanie: teraz u mnie też ...ale przez moment było ostro bo dzisiaj ma padac
nike21 Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 ma padać i do tego burze w tygodniu niech se pada ale w weekend ma byc slonecznie
Pawel_Poznan Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 łądnie sie rozpisaliscie widze ze wracacie do normy
nike21 Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 łądnie sie rozpisaliscie widze ze wracacie do normy cos w tym stylu :gwizdanie: Ciebie brakowalo
Pawel_Poznan Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 łądnie sie rozpisaliscie widze ze wracacie do normy cos w tym stylu :gwizdanie: Ciebie brakowalo siedziałęm na parkingu i piłem piwka :>
nike21 Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 łądnie sie rozpisaliscie widze ze wracacie do normy cos w tym stylu :gwizdanie: Ciebie brakowalo siedziałęm na parkingu i piłem piwka :> no widzisz, trzeba bylo z kolegami troche poezji popisac a dzisiaj na piwko idziesz? Kuredu z bratem chca gdzies wyjsc, pisal nawet Bartek o tym kilka stron temu...
Pawel_Poznan Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 łądnie sie rozpisaliscie widze ze wracacie do normy cos w tym stylu :gwizdanie: Ciebie brakowalo siedziałęm na parkingu i piłem piwka :> no widzisz, trzeba bylo z kolegami troche poezji popisac a dzisiaj na piwko idziesz? Kuredu z bratem chca gdzies wyjsc, pisal nawet Bartek o tym kilka stron temu... wiem czytałem ale dzis juz niestety nie bo jutro wczesnie wstaje teraz pije sobie ostatnie piwko
Madas Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 albo trzeba sobie neta bezprzewodowego wlanąć , pić piwko i pisać poezję
nike21 Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 ja dzisiaj wstawalem o 6 a szedlem spac prawie o 2 [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 19:08_________________________________________________ albo trzeba sobie neta bezprzewodowego walnąć , pić piwko i pisać poezję noo, w komplecie z myjnia slyszalem ze sprzedaja :polew:
Pawel_Poznan Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 jest tam internet ale tam sie tylko auta oglada :> :> [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 19:10_________________________________________________a wy co robiliscie dzis ciekawego
Pawel_Poznan Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 to kto chętny na wyjście poza Nikusiem no ja odpadam brachol dzis niestety :>
nike21 Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 to kto chętny na wyjście poza Nikusiem a co Ty sie dziadkow pytasz? oni w tym wieku to wiesz, bujany fotel, cieple kapcie, herbata z cytryna i wiadomosci na TVP1 :naughty:
Pawel_Poznan Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 to kto chętny na wyjście poza Nikusiem a co Ty sie dziadkow pytasz? oni w tym wieku to wiesz, bujany fotel, cieple kapcie, herbata z cytryna i wiadomosci na TVP1 :naughty: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi