nike21 Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 http://www.hornblasters.com/video.php?pic=56 wez pod uwage ze takie cos jest niezgodne z przepisami... mozesz miec problemy z badaniem technicznym jesli diagnosta takie cos zauwazy, i z policja jesli Cie uslysza na drodze publicznej... ba za samo urzadzenie gotowe do uzytku moga zabrac dowod
nike21 Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 wystarczy miec znajomego diagnoste albo dobrze ukryta instalacje... :>
kuredu Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 ide chyba do kina na wojne polsko-ruską idzie ktos
Madas Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 ide chyba do kina na wojne polsko-ruską idzie ktos ja idę ..... ale z Weroniką też bo jej obiecałem i nie wiemy co z Julką
nike21 Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 ide chyba do kina na wojne polsko-ruską idzie ktos na wojne? dzisiaj piatek, trza sie napic
kuredu Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 ide chyba do kina na wojne polsko-ruską idzie ktos ja idę ..... ale z Weroniką też bo jej obiecałem i nie wiemy co z Julką hmmm co tu zrobić
nike21 Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 witam co tam Pawcio? nie jechales dzisiaj naramowicka moze? bo cos mi mignelo w ostatniej chwili i sie zastanawialem czy to nie Ty...
kuredu Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 jak wolno migneło i był pisk opon to mógł być Madas
Madas Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 jak wolno migneło i był pisk opon to mógł być Madas no właśnie ....to mogłem być ja ... :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 nie nie, to bylo czarne B6 avant na ciemnych szybach i alu takie same jak ma Pawel tylko nie widzialem czy to na 100% byl on
Pawel_Poznan Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 nie nie, to bylo czarne B6 avant na ciemnych szybach i alu takie same jak ma Pawel tylko nie widzialem czy to na 100% byl on nie to niebyłem na pewno ja bo ja dzis jeszcze z chaty niewyszedłem :> aha i napewno nie na takich samych alusach :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 nie to niebyłem na pewno ja bo ja dzis jeszcze z chaty niewyszedłem :> to tak jak ja jeszcze w gatkach śmigam po chacie
Pawel_Poznan Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 nie to niebyłem na pewno ja bo ja dzis jeszcze z chaty niewyszedłem :> to tak jak ja jeszcze w gatkach śmigam po chacie ja tez latam tylko po piwko do lodowki i nigdzie dalej
nike21 Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 nie nie, to bylo czarne B6 avant na ciemnych szybach i alu takie same jak ma Pawel tylko nie widzialem czy to na 100% byl on nie to niebyłem na pewno ja bo ja dzis jeszcze z chaty niewyszedłem :> aha i napewno nie na takich samych alusach :gwizdanie: nie to niebyłem na pewno ja bo ja dzis jeszcze z chaty niewyszedłem :> to tak jak ja jeszcze w gatkach śmigam po chacie w sobote czy niedziele to rozumiem, ale w tygodniu? leniuchy :tongue4:[br]Dopisany: 22 Maj 2009, 16:46_________________________________________________ nie nie, to bylo czarne B6 avant na ciemnych szybach i alu takie same jak ma Pawel tylko nie widzialem czy to na 100% byl on nie to niebyłem na pewno ja bo ja dzis jeszcze z chaty niewyszedłem :> aha i napewno nie na takich samych alusach :gwizdanie: no takie 5-cio ramienne jak Twoje
variocustoms Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 nike21 instalacja będzie powiedzmy, że nie widoczna po za tym to nie anty radar co by gnój robili. Inna sprawa, że przegląd w stacji będę miał w marcu przyszłego roku więc auto jak nówka i nie robią problemów na stacji.
Rekomendowane odpowiedzi