Madas Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 a ja się ucieszyłem bo kolacyjkę sobie szamam
kuredu Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 wqrza mnie jak ledwo film sie zacznie a już relkamę dawają :disgust: mnie tyż jak tam gofry - smakowały
Madas Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 no dobra bo myślałem że przysnałes widziałeś jak mu jeb... i powalił jednym strzałem widziałem ..nauczyłem go tego uderzenia i wykorzystał to w odpowiednim momencie
Młodzik Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 jak tam gofry - smakowały bardzo dobre teraz po każdym meczu jedziemy do Ciebie na gofry
kuredu Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 no dobra bo myślałem że przysnałes widziałeś jak mu jeb... i powalił jednym strzałem widziałem ..nauczyłem go tego uderzenia i wykorzystał to w odpowiednim momencie nie moge z Tobą :polew: :polew: :polew:
Madas Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 jak tam gofry - smakowały bardzo dobre teraz po każdym meczu jedziemy do Ciebie na gofry jestem za ... a i na kawkę ala Paula ....obowiązkowo
Młodzik Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 no dobra bo myślałem że przysnałes widziałeś jak mu jeb... i powalił jednym strzałem widziałem ..nauczyłem go tego uderzenia i wykorzystał to w odpowiednim momencie a mówiłem Ci żebyś tego nikomu nie pokazywał, a tak to już wszyscy znają mój tajny strzał :disgust:
kuredu Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 jak tam gofry - smakowały bardzo dobre teraz po każdym meczu jedziemy do Ciebie na gofry kurde tam na gofry na flaszczeczke wreszcie bo dzis po antybiotykach to tak na luzie a poza tym komunie macie ale next week to sie najebiemy
kuredu Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 ale jakby moja żona miała taki skrzeczący głos to bym ją z domu wyrzucił strasznie piskliwe głosy mają[br]Dopisany: 30 Maj 2009, 23:53_________________________________________________dobry skubaniec [br]Dopisany: 31 Maj 2009, 00:09_________________________________________________zajebisty film
Madas Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 zamykam kompa i będę leżał i oglądał ... do jutra chłopaki
kuredu Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 no ja tez wyłączam kompa bo filmik dokończę
Adas Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 kurcze watpie czy jutro bym dojechal.. ledwo widze teraz na oczy :gwizdanie: :naughty: :decayed: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi