blind1 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 spadam pod prysznic i do wyrka. milego wieczorka wszystkim.dam rade :beer1: i nyny[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 22:03_________________________________________________czesc Bartek, kope czasu
Piechol Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 elo co za elo??? :gwizdanie: a takie tam... :gwizdanie:
Madas Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 dobra je też spadam, bo śpiący jestem. gud bay
Piechol Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 dobra je też spadam, bo śpiący jestem. gud bay narka śpiochu muszę z Tobą pogadać na spocie... przypomnij się
nike21 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 a co to za ciah ciah? [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 01:01_________________________________________________juz widzialem :naughty:
blind1 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 dobelek wszystkim [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 08:38_________________________________________________chyba wszyscy odsypiaja jakas impre
blind1 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 czesc Wojtek, tylko pozazdroscic. u mnie szaro i brzydko
Piechol Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 czesc Wojtek, tylko pozazdroscic. u mnie szaro i brzydko u mnie ma się spitolić pogoda po południu i cały wieczór ma lać, ale mam nadzieję, że chociaż trochę z niej skorzystam bo już daaawno nie byłem na żaglach
blind1 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 ja potrafie smigac tylko na nartach wodnych o zaglach nie mam pojecia ale jak bym raz smigno to moze by mnie wciagnelo. tylko odwieczny problem to brak czasu
Piechol Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 ja potrafie smigac tylko na nartach wodnych o zaglach nie mam pojecia ale jak bym raz smigno to moze by mnie wciagnelo. tylko odwieczny problem to brak czasu dokładnie, ja też siedzę w Poz cały czas praktycznie, ale jak tylko jest chwila to śmigam na chatę popływać to ja się zbieram i życzę miłej soboty
Rekomendowane odpowiedzi