Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AVON 1 raz słyszę :shocked::mysli::no:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to po robocie :rolleyes:[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 20:00_________________________________________________

pisalem ze rano motor przez 5-10 sek chodzi jakby nie palil na wszstkie gary... domyslam sie ze swieczki... ale mialem tez taki dziwny przypadek ze zapalila mi sie czerwona kontrolka od temp plynu chlodzacego... i dziwne w tym to ze tez to bylo rano przy ujemnej temp. po zgaszeniu i ponownym odpalenu juz sie nie pojawilo...

a przy okazji - jakie swiece polecacie do 2.5 tdi? beru czy bosh?

kontrolka to zapewne jakis problem albo z plynem, albo z czujnikiem, albo ze zlaczka.

twarda praca to albo swiece, albo albo gowniane paliwo[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 20:03_________________________________________________

nie widzę różnicy :) cieszę się jak dzieciak, że w wreszcie zrobił co trzeba i jest u mnie :dance:

a pośmigać będę mógł bez strachu dopiero w niedzielę bo wtedy lecę po zimówki. BTW zna ktoś firmę AVON (nie producenta kosmetyków ale opon ;) )?

AVON? widzialem prezerwatywy przez nich markowane. niby tez gumy.. :polew:

Opublikowano

"Liga niezwykłych dżentelmenów" na polsacie :good:

Opublikowano

paliwo raczej nie jest gowniane bo tankuje tylko na shellu... plynu faktycznie mam malo... mniej niz minimum... doleje i zobacze :)

Opublikowano

jak tam chłopaki widze różne tematy od dziwek po samochody i związane z nimi kłopoty :decayed:

Opublikowano

paliwo raczej nie jest gowniane bo tankuje tylko na shellu... plynu faktycznie mam malo... mniej niz minimum... doleje i zobacze :)

pewnie swiece. miernik w lapke i do dziela [br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 20:17_________________________________________________

jak tam chłopaki widze różne tematy od dziwek po samochody i związane z nimi kłopoty :decayed:

z dziwkami?

Opublikowano

zamiast miernika podlacze pod aku i zobacze jak grzeja :) najlepsza metoda :)

Opublikowano

a i z tym i z tym różnie to w życiu bywa.....no zobacz co ten Ive ogląda :mysli::shocked:

Opublikowano
:decayed:[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 20:29_________________________________________________BTW trafiles gdzie trzeba? :decayed:
Opublikowano

jeśli do mnie pytanie to oczywiście że tak ale po odpaleniu ponownym auta znowu nie czyta :mysli:[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 20:37_________________________________________________aaa ogromne dzięki :notworthy:

Opublikowano

Allo allo, AVON to bardzo dobre opony, często wyczynowe używane do sportu, miałem w Lexusie letnie i były mega wypasione co do parametrów, Pet3r jak dobra cena i może nowe to bierz w ciemno

Opublikowano

allo allo tatuś :cool1:

Opublikowano

jeśli do mnie pytanie to oczywiście że tak ale po odpaleniu ponownym auta znowu nie czyta :mysli:[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 20:37_________________________________________________aaa ogromne dzięki :notworthy:

nie czyta? hmm, hmm, wyjecie i zaladowanie ponowne powinno pomoc, zerknij czy paprochow na plycie nie ma.

Opublikowano

chyba laser do czyszczenia :mysli:

Opublikowano

Allo allo, AVON to bardzo dobre opony, często wyczynowe używane do sportu, miałem w Lexusie letnie i były mega wypasione co do parametrów, Pet3r jak dobra cena i może nowe to bierz w ciemno

kurcze niestety poszły mi sprzed nosa ale i tak miały o 10% za mały profil, szukam innych :/

Opublikowano

bo na mp3 plycie tez mi się juz ze dwa razy zawiesiło :gwizdanie:

Opublikowano

a co do adrenaliny to skakałem na Bungy z 96 m i pogłębił mi się lęk wysokości :( więc spadochron odpada, jak wracałem z Klaisza to zlekka slisko było :evil: - adrenalina to albo za kółkiem albo z kochanką (oczywiście to 2gie odpada ) :)

Opublikowano

i bardzo dobrze będź grzeczny :naughty:

Opublikowano

madas hmm, coś z navi ode mnie ruszyło czy mogę przy okazji odebrać ??