Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to, żeby były czyste, czy o czyszczenie :gwizdanie: BTW, sam czyścisz, czy bierzesz kogoś do pomocy?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chodzi o to, żeby były czyste, czy o czyszczenie :gwizdanie: BTW, sam czyścisz, czy bierzesz kogoś do pomocy?

opróżnienie worków, udrożnienie przelotu-od tego mam ludzi :evil:
Opublikowano

Chyba nie chcę wiedzieć nic więcej :rolleyes:

Opublikowano

nie no samemu, co to za radocha? :cool1:

Opublikowano

Właśnie jakby co chciałem polecić Ive pracę zespołową...

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Właśnie jakby co chciałem polecić Ive pracę zespołową...

a jak miała by wyglądać ta "praca zespołowa"??
Opublikowano

Jedziesz do prota, stajesz z włączonym zenonem i czekasz aż przyjdzie pomocnica :polew:

Opublikowano

wolę ustawić się na "złotym" , tam o niebo lepsze perełki można wyhaczyć :kox:

Opublikowano

co za temat sie wkręcił :kox:

Opublikowano

no wlasnie... a na moje pytanie nikt mi nie odpowiedzial... :(

Opublikowano

a o co pytałeś? :confused4:[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 18:07_________________________________________________Aaa... już wiem o co pytałeś, nie wiem o co chodzi ale ja ze swoją tą starą A4 (tą co mi ukradli) to też miałem ten sam problem jak było zimno to tak drzał,a co do kontrolki to nie wiem, w mojej sie saświeciła jak przywaliłem przodem i płyn mi uciekł :kox:

Opublikowano

pisalem ze rano motor przez 5-10 sek chodzi jakby nie palil na wszstkie gary... domyslam sie ze swieczki... ale mialem tez taki dziwny przypadek ze zapalila mi sie czerwona kontrolka od temp plynu chlodzacego... i dziwne w tym to ze tez to bylo rano przy ujemnej temp. po zgaszeniu i ponownym odpalenu juz sie nie pojawilo...

a przy okazji - jakie swiece polecacie do 2.5 tdi? beru czy bosh?

Opublikowano

z tą kontrolką to dziwne bo jak by było zimniej to można by obstawiać nie taki płyn a w tym przypadku to ja zupełnie nie wiem, ja bym poczekał i zobaczył czy takie coś sie powturzy a potem bym sie matrwił

Opublikowano

wlasnie dzwonilem do kumple elektryka z krotoski-cichy i mowil ze moze przez to ze mam plynu w zbiorniczku ponizej min... doleje i zobaczymy... :)

w czwartek wymieniam przegub i swiece :) zbankrutuje przez ten wozek... :kwasny:

Opublikowano

Nike podepnij vaga , ugadaj się z Musashim on , Ci pomoże...co do auta Audi to padła-tak mi ktoś kiedyś powiedział hyhyhy

Opublikowano

vaga podpinalem tydzien temu i nie bylo zadnych bledow na motorze... zreszta vaga to ja tez moge pozyczyc tylko nie mam w glowie tych tabel z wartosciami jak Musashi :naughty:

Opublikowano

to zostawiam dla quatro np S8 :cool1::wink4:

jeżeli jesteśmy przy S8 - dziś odebrane od blacharza, jedyne wady jakie zauważyłem to źle otwierająca się maska i... 2 różne żarniki :decayed:

nie pomyślałem o tym, żeby przełożyć żarnik ze starej lampy i mam teraz 4300/6000K :D prawie jak Husky, który ma oczy różnych barw :P

Opublikowano

a jeździ tak samo :naughty::wink4:

Opublikowano

a jeździ tak samo :naughty::wink4:

nie widzę różnicy :) cieszę się jak dzieciak, że w wreszcie zrobił co trzeba i jest u mnie :dance:

a pośmigać będę mógł bez strachu dopiero w niedzielę bo wtedy lecę po zimówki. BTW zna ktoś firmę AVON (nie producenta kosmetyków ale opon ;) )?