Smieszny Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Michal a ty jedziesz ma spocik? Bo widze ze jeszcze na kompie. Ja zaraz wyruszam moge sie lekko spoznic, ale bede na 100% masz plyty cd? blad wyszedl i figa nie rozumiem? Plytki do wypalenia nie masz czy jak? no, tylko dvd mam to jak mozesz to wez lapka ja szybciutko gdzies kupie cd i sie wypali
Musashi Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 to jak mozesz to wez lapka ja szybciutko gdzies kupie cd i sie wypali na lapku sie nie da
Smieszny Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Michal a ty jedziesz ma spocik? Bo widze ze jeszcze na kompie. Ja zaraz wyruszam moge sie lekko spoznic, ale bede na 100% masz plyty cd? blad wyszedl i figa nie rozumiem? Plytki do wypalenia nie masz czy jak? no, tylko dvd mam to jak mozesz to wez lapka ja szybciutko gdzies kupie cd i sie wypali na lapku sie nie da czyli jak to wypalasz? A masz jedna wersje na cd to chociaz sprawdzimy czy to dziala?
kuredu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 albo się lenią skubańce i nie chce im się pisać
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 albo kolację szykują ... bo ja np jestem głodny .....
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 milo było was poznać wzajemnie wpadaj częściej
Musashi Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 albo się lenią skubańce i nie chce im się pisać
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 milo było was poznać nam Ciebie nie za bardzo... :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 dobry dzień albo wieczór-jak kto woli :>
kuredu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 milo było was poznać który to Ty byłeś bo nie kojarze
Iverson Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 milo było was poznać nam Ciebie nie za bardzo... :gwizdanie: hujaj się biologiczna pomyłko
malutka:) Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 milo było was poznać nam Ciebie nie za bardzo... :gwizdanie: hujaj się biologiczna pomyłko :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Rekomendowane odpowiedzi