nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 no to dalej jedziemy chamskimi textami ale bez przekleństw , najlepszy stawia flaszkę na zlocie bedzie ostro :evil: przciez ty pic nie bedziesz.... a gdzie takie falszywe informacje sprzedaja? ja tylko mowilem ze sie nie zalatwie jak w Bukowinie
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 to ja pierwszy- Madas jesteś taki głupi że jakby do Twojej głowy wrzucić ziarno to była za***ista grzechotka a Ty masz nasrane w głowie aż tu w Luboniu capi :polew:
Musashi Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 to ja pierwszy- Madas jesteś taki głupi że jakby do Twojej głowy wrzucić ziarno to była za***ista grzechotka madas zlapal kluczyki i gdzies wybiegl.. [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 21:20_________________________________________________ no to dalej jedziemy chamskimi textami ale bez przekleństw , najlepszy stawia flaszkę na zlocie bedzie ostro :evil: przciez ty pic nie bedziesz.... a gdzie takie falszywe informacje sprzedaja? ja tylko mowilem ze sie nie zalatwie jak w Bukowinie w bukowinie nie ty sie zalatwiles, tylko gorzalka ciebie
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Nikuś Ty końska spierdzielino wachaj dzide wiejski paznokciu
kuredu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 to ja pierwszy- Madas jesteś taki głupi że jakby do Twojej głowy wrzucić ziarno to była za***ista grzechotka a Ty masz nasrane w głowie aż tu w Luboniu capi :polew: a Ty jesteś draniem
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 w bukowinie nie ty sie zalatwiles, tylko gorzalka ciebie jak sie policzy przyjemnosci to strat nie ma
kuredu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Nikuś Ty końska spierdzielino wachaj dzide wiejski paznokciu siorpaj pysiora obsrańcu
Musashi Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 dobra to ja ide poogladac telewizje dajcie znac gdy skonczycie
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 chłopaki powiedzcie kto Was spłodził to Was pomszczę :polew:
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Nikuś Ty końska spierdzielino wachaj dzide wiejski paznokciu siorpaj pysiora obsrańcu targaj bobra przeszczepiona wiewioro :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Madasa robili na video i się film w trakcie skończyl i wyszło co wyszło
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 juz nie powiem kogo zrobili ze stary zjechal sie na buta i kopnal stara w pi*de
Musashi Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 chłopaki powiedzcie kto Was spłodził to Was pomszczę :polew:
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 a wy co? znowu szydera idzie? standardowo - kto lepiej szydere pusci ten stawia flaszke na zlocie [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 21:47_________________________________________________M zmien prosze w podwieszeniu zamiast przy Norauto to przy MC donaldzie
Rekomendowane odpowiedzi