nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 juz? rano nie wstajecie a juz spac ida...
Musashi Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/wspolny_wyjazd_na_zlot_z_poznania-t83160.0.html :good: :good: :good:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 23:31_________________________________________________ pożegnaj się Bartek wy razem spicie?
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 no co Ty z takim zwyrolem chyba wlasnie na tym najbardziej Ci zalezy
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 no co Ty z takim zwyrolem chyba wlasnie na tym najbardziej Ci zalezy TY TY cfaniak .... uważaj
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 na wszystko widziałeś na spocie że chłopaki mi płacą siano żebym był dla nich miły :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 na wszystko widziałeś na spocie że chłopaki mi płacą siano żebym był dla nich miły :gwizdanie: Ty dobrze ze mi przypomniales... ide zerknac czy jest obok mnie Ilona :>
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 spadam ... do juterka :hi: oszaleli czy co? to narazie...
Musashi Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 na wszystko widziałeś na spocie że chłopaki mi płacą siano żebym był dla nich miły :gwizdanie: Ty dobrze ze mi przypomniales... ide zerknac czy jest obok mnie Ilona :> hmm, Ilona ma zaplacic zebys byl mily?
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 na wszystko widziałeś na spocie że chłopaki mi płacą siano żebym był dla nich miły :gwizdanie: Ty dobrze ze mi przypomniales... ide zerknac czy jest obok mnie Ilona :> hmm, Ilona ma zaplacic zebys byl mily? Ilona juz zaplacila za swoj pobyt na zlocie
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 a Ty w koncu jedziesz sam czy z kims? bo tez slyszalem ze sie wahasz... [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 00:22_________________________________________________widze ze wszyscy poszli wiec i ja zmykam... Adas pewnie zajrzy kolo 2 w nocy wiec witalski dla Ciebie :> do juterka :gwizdanie:
Adas Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 a Ty w koncu jedziesz sam czy z kims? bo tez slyszalem ze sie wahasz... [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 00:22_________________________________________________widze ze wszyscy poszli wiec i ja zmykam... Adas pewnie zajrzy kolo 2 w nocy wiec witalski dla Ciebie :> do juterka :gwizdanie: a skad Ty wiesz takie rzeczy :polew: :polew: wogole czemu nikogo nie ma i nikt nic nie pisze a mowilem Wam o nowej kolezance ? :polew:
blind1 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 dobelek , nikus co z toba ta godzina a ty nieobecny [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 08:33_________________________________________________hmm pewnie wszyscy do pracy popedzili :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi