Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 koles jak madas wyglada :polew: włosy ma bardziej pod Ciebie .... ostatnio takie podusie widziane były u Ciebie ....
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 koles jak madas wyglada :polew: włosy ma bardziej pod Ciebie .... ostatnio takie podusie widziane były u Ciebie .... a to On sie farbuje jasny gwint :shocked: :shocked: :wallbash:
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 a bo takie podusie są w modzie :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 a bo takie podusie są w modzie :gwizdanie: a Ty co różowa landrynka jesteś :polew: :polew:
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 a bo takie podusie są w modzie :gwizdanie: no dobra ale łóżko i boazeria też jakby u Ciebie
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 skumplowałem się z Jolą Rutowicz i jej koniem :polew: [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 22:10_________________________________________________ a bo takie podusie są w modzie :gwizdanie: no dobra ale łóżko i boazeria też jakby u Ciebie ok ale skarpetki Twoje :polew:
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 skumplowałem się z Jolą Rutowicz i jej koniem :polew: ale tam jest świnka ... też jakby u Ciebie w domu :polew: [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 22:11_________________________________________________ ok ale skarpetki Twoje :polew: no bo dzień wcześniej pożyczyłem Ci bo dziurkę miałeś w swoich :polew: :polew:
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 skumplowałem się z Jolą Rutowicz i jej koniem :polew: ale tam jest świnka ... też jakby u Ciebie w domu :polew: [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 22:11_________________________________________________ ok ale skarpetki Twoje :polew: no bo dzień wcześniej pożyczyłem Ci bo dziurkę miałeś w swoich :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja nie nosze skarpetek ale widocznie do sesji ubrałeś :polew:
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja nie nosze skarpetek tylko pończoszki :polew:
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja nie nosze skarpetek tylko pończoszki :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja nie nosze skarpetek ale widocznie do sesji ubrałeś :polew: jasne najlpeiej to na mnie zrzucic swojej upodobania ZWYROLU
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja nie nosze skarpetek ale widocznie do sesji ubrałeś :polew: jasne najlpeiej to na mnie zrzucic swojej upodobania ZWYROLU znowu przed lustrem :polew: :polew:
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ZBOCZEŃCE DWA a żona obok nieładnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 moja w drugim pokoju :gwizdanie: to dobrze a NIKUŚ chyba był po browar w ANTONINKU :polew:
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 co czlowiek nie wejdzie na watek Poznanski to same zbokole az sie poezji nucic nie chce...[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 22:16_________________________________________________ moja w drugim pokoju :gwizdanie: to dobrze a NIKUŚ chyba był po browar w ANTONINKU :polew: zagadalem sie
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 co czlowiek nie wejdzie na watek Poznanski to same zbokole az sie poezji nucic nie chce... a co Ty inny jesteś
Rekomendowane odpowiedzi