Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 co czlowiek nie wejdzie na watek Poznanski to same zbokole az sie poezji nucic nie chce... oo porządny się zrobił
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 co czlowiek nie wejdzie na watek Poznanski to same zbokole az sie poezji nucic nie chce...[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 22:16_________________________________________________ moja w drugim pokoju :gwizdanie: to dobrze a NIKUŚ chyba był po browar w ANTONINKU :polew: zagadalem sie no to zdrowie przy LECHU bo otworzyłem
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 zdrowie zdrwie ... ale ja nie pije :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 co czlowiek nie wejdzie na watek Poznanski to same zbokole az sie poezji nucic nie chce...[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 22:16_________________________________________________ moja w drugim pokoju :gwizdanie: to dobrze a NIKUŚ chyba był po browar w ANTONINKU :polew: zagadalem sie a z kim można wiedzieć -napewno z panieną co :pociesz: [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 22:18_________________________________________________ zdrowie zdrwie ... ale ja nie pije :gwizdanie: a czemu to kolego walnij browca [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 22:19_________________________________________________ :hi: :hi: Variot
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 MAdas w sklepie: a co on tak h*jowo od tyłu wygląda po diecie cud chyba :polew: :polew:
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 MAdas w sklepie: na bank zrobił fotkę przed chwilą ...widać że to odbicie w lustrze zwróćcie uwagę :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew:
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 troche mu sie portki w tyłek wżynają :polew:
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 MAdas w sklepie: na bank zrobił fotkę przed chwilą ...widać że to odbicie w lustrze zwróćcie uwagę :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 troche mi sie portki w tyłek wżynają :polew: zgadza się za ciasne ubrałeś :polew:
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 troche mu sie portki w tyłek wżynają :polew: bo 2 rozmiary za małe ubrał :polew:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 22:21_________________________________________________ ale jajca :polew: jak skurczesyn :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 troche mu sie portki w tyłek wżynają :polew: bo 2 rozmiary za małe ubrał :polew: czemu mówisz ubrali w liczbie mnogiej :polew: :polew:
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 troche mi sie portki w tyłek wżynają :polew: zgadza się za ciasne ubrałeś :polew: :polew:
variocustoms Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Widzę, że znowu ciekawie się wieczór poetycki zapowiada
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ok spokój bo vario przeszedł :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Widzę, że znowu ciekawie się wieczór poetycki zapowiada :hi: :hi:
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Widzę, że znowu ciekawie się wieczór poetycki zapowiada no dokładnie ... Litwo ojczyzno moja ... ten Cie stracił co nie cenił ....czy cos takiego :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi