nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 zawsze bylem porzadny ja tez Leszka sacze... :gwizdanie: PILS
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ok spokój bo vario przeszedł :gwizdanie: Vario tak a Nikuś chyba przysnął przy 8 piwku :polew:
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Przeszedłem na lepszą stronę ooo pochwal sie
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 zawsze bylem porzadny ja tez Leszka sacze... :gwizdanie: PILS a Ilonka obok czy w pracy
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ok spokój bo vario przeszedł :gwizdanie: Vario tak a Nikuś chyba przysnął przy 8 piwku :polew: dopiero po 30 zasypiam
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Widzę, że znowu ciekawie się wieczór poetycki zapowiada no dokładnie ... Litwo ojczyzno moja ... ten Cie stracił co nie cenił ....czy cos takiego :gwizdanie: oj poeta z ciebie że nie ma co Litwa to nazwisko panieńskie mojej żony gościu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 zawsze bylem porzadny ja tez Leszka sacze... :gwizdanie: PILS a Ilonka obok czy w pracy w pracy :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 to powinno być tak Litwo żono Ty moja...
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 oj poeta z ciebie że nie ma co Litwa to nazwisko panieńskie mojej żony gościu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no własnie o niej wiersz napisałem ....pt "Kamila Litwa" :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 zawsze bylem porzadny ja tez Leszka sacze... :gwizdanie: PILS a Ilonka obok czy w pracy w pracy :gwizdanie: o to wplny wieczór :naughty:
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 zawsze bylem porzadny ja tez Leszka sacze... :gwizdanie: PILS a Ilonka obok czy w pracy w pracy :gwizdanie: o no to pięknie ... możesz śmiało pisać ... ale z kulturka proszę ...tak jak my
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 to powinno być tak Litwo żono Ty moja... oj poeta z ciebie że nie ma co Litwa to nazwisko panieńskie mojej żony gościu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no własnie o niej wiersz napisałem ....pt "Kamila Litwa" :gwizdanie: dwa barany nie ma co :polew:
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 juz mowilem ze kulturke mam od zawsze :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja jestem Ryba ze znaku [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 22:31_________________________________________________ juz mowilem ze kulturke mam od zawsze :gwizdanie: taaa tylko kto to potwierdzi :polew:
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 juz mowilem ze kulturke mam od zawsze :gwizdanie: w rękawie chyba :polew:
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 to powinno być tak Litwo żono Ty moja... oj poeta z ciebie że nie ma co Litwa to nazwisko panieńskie mojej żony gościu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no własnie o niej wiersz napisałem ....pt "Kamila Litwa" :gwizdanie: dwa barany nie ma co :polew: te dwa typy z pod ciemnej gwiazdy tak maja :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Chyba węża w kieszeni który BTW zdechł z głodu
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 te dwa typy z pod ciemnej gwiazdy tak maja :gwizdanie: ej koleszko boooo .... no wiesz co
Rekomendowane odpowiedzi