oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 pomódl się za mnie pomyślę :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 w kościele byli??? Ja nawet kwiatki sypałam :polew:
mcm Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 w kościele byli??? Ja nawet kwiatki sypałam :polew: tja jasne :>
oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 dzień dobry kólegom :hi: witaj o Ty zdrajco!! w kościele byli??? Ja nawet kwiatki sypałam :polew: a ja szedłem obok Ciebie i śpiewałem nie poznałaś mnie??
malutka:) Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 dzień dobry kólegom :hi: witaj o Ty zdrajco!! w kościele byli??? Ja nawet kwiatki sypałam :polew: a ja szedłem obok Ciebie i śpiewałem nie poznałaś mnie?? ach to Ty za księdza robiłeś?? a ja sie zastanawiałam gdzie wczoraj pochlał bo jeszcze śmierdział tanią wódą :polew: :polew: :polew: :polew:
oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 dzień dobry kólegom :hi: witaj o Ty zdrajco!! w kościele byli??? Ja nawet kwiatki sypałam :polew: a ja szedłem obok Ciebie i śpiewałem nie poznałaś mnie?? ach to Ty za księdza robiłeś?? a ja sie zastanawiałam gdzie wczoraj pochlał bo jeszcze śmierdział tanią wódą :polew: :polew: :polew: :polew: no ja jestem wszech strony i zawsze daję lekką i przyjemną pokutę
malutka:) Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 dzień dobry kólegom :hi: witaj o Ty zdrajco!! w kościele byli??? Ja nawet kwiatki sypałam :polew: a ja szedłem obok Ciebie i śpiewałem nie poznałaś mnie?? ach to Ty za księdza robiłeś?? a ja sie zastanawiałam gdzie wczoraj pochlał bo jeszcze śmierdział tanią wódą :polew: :polew: :polew: :polew: no ja jestem wszech strony i zawsze daję lekką i przyjemną pokutę baju baj!!!!!
tomaszu Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witajcie bejusy. Ale się dziś wyspałem. :>
oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witajcie bejusy. Ale się dziś wyspałem. :> ja też obok młodego bobos :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 ja też obok młodego bobos :gwizdanie: Hmm, jak mam to rozumieć? "Lubisz małych chłopców"?
oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 ja też obok młodego bobos :gwizdanie: Hmm, jak mam to rozumieć? "Lubisz małych chłopców"? :boobs: ja nie z tych co Ty :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 :boobs: ja nie z tych co Ty :gwizdanie: :gwizdanie: Ja nie sypiam z małymi chłopcami. Wytłumacz się Oziu..
oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 :boobs: ja nie z tych co Ty :gwizdanie: :gwizdanie: Ja nie sypiam z małymi chłopcami. Wytłumacz się Oziu.. no dobra sorka nie chciałem ;( tylko nie donoście na mnie
kuredu Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 ki chu... wchodze do siebie a tu mi sam radom na wątku pisze
mcm Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 ki chu... wchodze do siebie a tu mi sam radom na wątku pisze taki lajf :>[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 12:41_________________________________________________poznań w kościele a bezbożniki z radumia nabijają posty
kuredu Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 i co jedzie ktoś dziś do Komosora na działkę
tomaszu Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 i co jedzie ktoś dziś do Komosora na działkę Przecież oni już tam wszyscy są...
oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 i co jedzie ktoś dziś do Komosora na działkę Przecież oni już tam wszyscy są... i my też
Rekomendowane odpowiedzi