nike21 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 jeszcze trzy tygodnie i wracam z tego b... . pora na troche normalnosci w naszym kraju i widzimy sie na zlocie w sobote
Pawel_Poznan Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 no to Wasze Zdrowie [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 20:29_________________________________________________ Paweł i od nas wszystkiego najlepszego Dzieki Jack :>
Iverson Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 ja z rodzicami łiski rozpracowujemy hyhy , zdrówko Paweł
nike21 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 no to Wasze Zdrowie dzisiaj pij swoje - nasze innym razem...
Pawel_Poznan Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 no pije cały czas Nikus no to mam kompana no to pijmy Ive
nike21 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 ja z rodzicami łiski rozpracowujemy hyhy , zdrówko Paweł ja dzisiaj o suchym ryju siedze - abstynencki czwartek
Młodzik Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 abstynencki czwartek to nie w Twoim stylu :shocked:
Pawel_Poznan Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 ja z rodzicami łiski rozpracowujemy hyhy , zdrówko Paweł ja dzisiaj o suchym ryju siedze - abstynencki czwartek moze i o suchym ale we krwi napewno cos masz jeszcze % :polew:
nike21 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 abstynencki czwartek to nie w Twoim stylu :shocked: no widzisz co baba robi z porzadnym czlowiekiem :polew: ja z rodzicami łiski rozpracowujemy hyhy , zdrówko Paweł ja dzisiaj o suchym ryju siedze - abstynencki czwartek moze i o suchym ale we krwi napewno cos masz jeszcze % :polew: juz zeszly tak kolo 17 :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Nikus zamiast kakao na śniadanko , to małpkę wali przy spożywczaku i chipsami zagryza
Młodzik Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 ja z rodzicami łiski rozpracowujemy hyhy , zdrówko Paweł ja dzisiaj o suchym ryju siedze - abstynencki czwartek moze i o suchym ale we krwi napewno cos masz jeszcze % :polew: Nikuś żeby sie promili pozbyć to by musiał transfuzje krwi sobie zrobić :polew:
blind1 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 jeszcze trzy tygodnie i wracam z tego b... . pora na troche normalnosci w naszym kraju i widzimy sie na zlocie w sobote a moze 5 lipca bedzie zlocik w poznaniu?
Pawel_Poznan Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 jeszcze trzy tygodnie i wracam z tego b... . pora na troche normalnosci w naszym kraju i widzimy sie na zlocie w sobote a moze 5 lipca bedzie zlocik w poznaniu? jestem za
nike21 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 jeszcze trzy tygodnie i wracam z tego b... . pora na troche normalnosci w naszym kraju i widzimy sie na zlocie w sobote a moze 5 lipca bedzie zlocik w poznaniu? moze bedzie trzeba pomyslec... ja tez jestem za Nikus zamiast kakao na śniadanko , to małpkę wali przy spożywczaku i chipsami zagryza nie podzielam Twoich zacnych obyczajow :gwizdanie: ja z rodzicami łiski rozpracowujemy hyhy , zdrówko Paweł ja dzisiaj o suchym ryju siedze - abstynencki czwartek moze i o suchym ale we krwi napewno cos masz jeszcze % :polew: Nikuś żeby sie promili pozbyć to by musiał transfuzje krwi sobie zrobić :polew: spoko - mam dobre wchlanianie... co zreszta bylo widac ostatniej niedzieli :gwizdanie: w przeciwienstwie do Ciebie
nike21 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 i co wszyscy po uciekali nie wiem chyba im sie dlugopisy wypisaly ze nic nie pisza... Ciebie juz dzisiaj witalem
kuredu Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 ogładałem bardzo fajny film własnie : Prawdziwa historia
nike21 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 ogładałem bardzo fajny film własnie : Prawdziwa historia pozycz
Rekomendowane odpowiedzi