Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widze ze juz wszyscy wyrka gniota :naughty: .to ja tez spadam .kolorowych snow[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 22:14_________________________________________________

stoczylem juz wojne z moja polowka o kwote na auto i mam leb jak skrzynka po ziemniakach[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 22:10_________________________________________________dzieki Adam moze lepiej bedzie jak zrobie tak jak pisales . zostanie jakies sianko na wydatki i to babsko mi nie bedzie suszyc glowy :decayed:

na waciki zostanie :polew: :polew: :polew:

czesc Aga[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 22:15_________________________________________________qwa mialem taki wyklad ze.........

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

widze ze juz wszyscy wyrka gniota :naughty: .to ja tez spadam .kolorowych snow[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 22:14_________________________________________________

stoczylem juz wojne z moja polowka o kwote na auto i mam leb jak skrzynka po ziemniakach[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 22:10_________________________________________________dzieki Adam moze lepiej bedzie jak zrobie tak jak pisales . zostanie jakies sianko na wydatki i to babsko mi nie bedzie suszyc glowy :decayed:

na waciki zostanie :polew: :polew: :polew:

czesc Aga[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 22:15_________________________________________________qwa mialem taki wyklad ze.........

od baby swojej??? u mnie tego nie ma :decayed:
Opublikowano

kaloryfery mam w calym domu wymienic bo sa stare i jej sie nie podobaja niech sie goni. dam jej na waciki :tongue4:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 22:17_________________________________________________nnima siana na kaloryfery stare sa dobre tylko nie za ladne he he .pomaluje i beda jak nowe :gwizdanie:

Opublikowano

to kup auto i wymień kaloryfery :decayed:

Opublikowano

ok, Agus ja zmykam do wyrka ,jutro musze do pracy i w niedziele tez. na szczescie w poniedzialek wracam do domku :kox:

Opublikowano

ok, Agus ja zmykam do wyrka ,jutro musze do pracy i w niedziele tez. na szczescie w poniedzialek wracam do domku :kox:

to sie ma :notworthy::hi:
Opublikowano

tak chyba bede musial zrobic albo osiwieje do konca[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 22:22_________________________________________________uciekam, pa.milego wieczoru Aga

Opublikowano

tak chyba bede musial zrobic albo osiwieje do konca

posłuchej baby :polew: :polew: a zobaczysz jakie bedzie zadowolenie :wink4: :>
Opublikowano

tak, tak jedna druga zawsze popiera :wink4:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 22:25_________________________________________________pa Aga

Opublikowano

tak, tak jedna druga zawsze popiera :wink4:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 22:25_________________________________________________pa Aga

Pa Pioter :papa:
Opublikowano

no coraz mniej nas :gwizdanie:

Opublikowano

no coraz mniej nas :gwizdanie:

no tak :mysli:
Opublikowano

Siemka, pusto tutaj a ja się cieszę bo odzyskałem dane z dysku po kilkudziesięciu godzinach roboty.

Blind ja bym nie kupił już Audi i nie kupię - swoją drogą dziwię się Musashiemu :mysli:

Opublikowano

Siemka, pusto tutaj a ja się cieszę bo odzyskałem dane z dysku po kilkudziesięciu godzinach roboty.

Blind ja bym nie kupił już Audi i nie kupię - swoją drogą dziwię się Musashiemu :mysli:

dlaczemu :mysli:

Opublikowano

pewnie obawa ...

Opublikowano

Cos pusto tu u Was dzisiaj :mysli:

Opublikowano

a czy ja uderzysz gdzieś autem czy przetrzesz bok to od razu przestajesz jeźddzić ?

ja bym kupił następne bo audi robi bardzo dobre samochody, jest jeszcze jedna firma - bmw ale ryzyko kradzieży jest o wiele większe.

Opublikowano

a no nie ma tłumów :)

Opublikowano

a no nie ma tłumów :)

w porównaniu do Resy to nawet teraz macie tłumy :decayed:

Opublikowano

no kurcze coś marnie u nas na Resie ostatnio .... witam się i nic się nie dzieję ...może wiara ma dużo swoich zajęć w tym okresie :mysli: