Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak co to mozna malego spota zrobic w poniedzialek :naughty

to daj znać jakl będziesz, telefon mój masz

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: :hi: :hi: :hi: siema chłopy pogoda do bani nic sie nie chce , całe szczęście że juz weekend prawie chyba sie na rybki wybiore :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 16:11_________________________________________________

:hi: :hi: :hi: :hi: Młodzik co tam[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 16:12_________________________________________________a co tu taka cisza wszyscy pracują czy nygusują :cool1: :cool1: :cool1::polew:
Opublikowano

chyba to 2 :tongue4:

Opublikowano

Cholera, system padł, winda się nie uruchamia, hasło admina zmienione a tu nic, hiren's boot wogóle się nie odpala, szlag by trafił, najpierw auto poszło się j. a teraz dysk z danymi

Opublikowano

chyba to 2 :tongue4:

siema co tam w twoich stronach też pogoda kapryśna :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 16:25_________________________________________________

Cholera, system padł, winda się nie uruchamia, hasło admina zmienione a tu nic, hiren's boot wogóle się nie odpala, szlag by trafił, najpierw auto poszło się j. a teraz dysk z danymi

Vario spoks napewno coś da sie zrobić :good: :good: :mysli:
Opublikowano

Walczę już 2gi dzień i padaka, większość danych była w dokumentach do których z zewnętrznego dysku nie ma dostępu :(

Opublikowano

o dziwo dzisiaj nie pada mega parno i wietrznie ale hujnia i tak :kwasny:

Opublikowano

na 8 jestem umowiony w auto premium, z Vario tam jade, wiec jak cos to sie zgadamy :naughty:

Opublikowano

Vario jak może nie działać Hiren Boot skoro to jest bootowalna płytka? Może padła ci jakaś część w PC? Jeśli dyski nie były formatowane to bez problemu odzyskasz dane.

Nie ma może ktoś czasu i ochoty dziś zrobić mi diagnostykę :decayed::mysli:

Opublikowano

ja nie mam uprawnień :gwizdanie:

Opublikowano

Podłączyłem dysk z lapka do stacjonarnego i nie bootuje wcale :mysli:, ERD bootuje ale to nic mi nie dało bo winda nie startuje a jak w awaryjnym próbuję to się zacina, teraz skanuję spyware dr bo nod nie znalazł żadnego shitu

Opublikowano

No bo nie będzie bootował się dysk z lapka ponieważ nie jest dodany do MBR. Spróbuj jeszcze przeskanować: SUPERAntiSpyware. Można by jeszcze linux'a odpalić lub miniXP.[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 19:24_________________________________________________

ja nie mam uprawnień :gwizdanie:

A do czego potrzebne uprawnienia? :mysli:

Opublikowano

umiejętności znaczy się .... :no: zagadaj z Musashim :wink4:

Opublikowano
:hi: kumplowi wczoraj w Wolsztynie skubneli A4 ,kużwa plaga chyba jakaś :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 19:42_________________________________________________ :hi: :hi: :hi: PAWEŁ już po gierce czy sie nie chce już :cool1: :cool1: :gwizdanie:
Opublikowano

:hi: kumplowi wczoraj w Wolsztynie skubneli A4 ,kużwa plaga chyba jakaś :wallbash: :wallbash:

na moje sie nie rzucą-za stare :polew: Ale innym przyjdzie za chwile spać w autach... :mysli:

:hi: wszystkim

Opublikowano

[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 19:44_________________________________________________

PAWEŁ już po gierce czy sie nie chce już :cool1: :cool1: :gwizdanie:

przerwe sobie zrobilem

Opublikowano

:hi: kumplowi wczoraj w Wolsztynie skubneli A4 ,kużwa plaga chyba jakaś :wallbash: :wallbash:

na moje sie nie rzucą-za stare :polew: Ale innym przyjdzie za chwile spać w autach... :mysli:

:hi: :hi: :hi: malutka
Opublikowano

:hi: :hi: :hi: malutka

Sie masz Wentylku :notworthy:
Opublikowano

[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 19:44_________________________________________________

PAWEŁ już po gierce czy sie nie chce już :cool1: :cool1: :gwizdanie:

przerwe sobie zrobilem

walnij se kawe i pilnuj fury bo chyba plaga na audi teraz :wallbash: :wallbash: :mysli: