Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z motorami 2.5 tdi byl manual

a faktycznie, z 2.8 też był ale ja tych silników nie uznaję w A8 i o nich zapomniałem :D[br]Dopisany: 28 Listopad 2008, 23:45_________________________________________________

no kurde to Piotrek wstań wcześniej :wink4:

gdybym jechał sam to wyjechałbym wcześniej, ale mam pasażerów :/

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam i żegnam panowie, idę spać :decayed:

co ty do kobiety piszesz

najlepiej jak byś wleciał na autostradke i zjechał zjazdem na wrocław, gnunwald w strone poznania jedziesz aż do wiaduktu(górczyńskiego)

osetti to kobieta, czy ty już śpisz że nie rozróżniasz? :polew:

[br]Dopisany: 28 Listopad 2008, 23:50_________________________________________________Dobranoc pany :decayed:

śpijta dobrze :naughty:

:hi:

Opublikowano

dobra chłopaki dzięki, jakoś sobie poradzę, jak coś to skorzystam z A4 Assistance :tongue4:

odezwę się jeszcze jutro

pozdrawiam

tak Azunia ma rację, jestem kobietą :>

Opublikowano

dobra chłopaki dzięki, jakoś sobie poradzę, jak coś to skorzystam z A4 Assistance :tongue4:

odezwę się jeszcze jutro

pozdrawiam

tak Azunia ma rację, jestem kobietą :>

to chlopaki dali plame :polew:

Opublikowano

muszę zmienić avatar, mało kobiecy widocznie :wink4:

pozdrawiam Was, aha Musashi, na Assistance jest Twój nr, mogę do Ciebie dzwonić jakbym miała problem z tą drogą? :mysli:

Opublikowano

pozdrawiam Was, aha Musashi, na Assistance jest Twój nr, mogę do Ciebie dzwonić jakbym miała problem z tą drogą? :mysli:

mozesz dzwonic, ale sie budze o 8.30... :gwizdanie:

a co do awatara, to duzo chlopakow ma dziewczyny w awatarku, stad pomylka... :naughty:

Opublikowano

to ewentualnie zadzwonię, jak z lotniska będę mykać na Kwiatową,

a jeśli nie zadzwonię, to znaczy, że jeszcze nie taki zły ze mnie driver :wink4: i dałam radę

Opublikowano

a jeszcze tu wpadlem na chwile zobaczyc co sie dzieje... :)

Asiu jedz tak jak Ci pisal Maciej... autostrada na Wroclaw az do zjazdu Wroclaw/Poznan, potem wjedz do Poznania, przejedziesz przez wiadukt i zaraz za nim na swiatlach w lewo... potem prosto tak dlugo az miniesz stadion LECHA po lewej, dalej prosto i jak zobaczysz stacje SHELLa po lewej to jakies 200m za nia bedzie duze skrzyzownie na ktorym musisz skrecic w lewo... jadac dalej prosto bedzie po prawej wojsko, dalej stary terminal Lawica i za nim jakies 500m nowy terminal. na pewno trafisz! :)

ja moze bede sie wybieral do znajomego na gielde wiec jakby co to zagadam na CB jesli rozniez posiadasz... :)

Opublikowano

Osa polecam Ci plan z www.map24.pl, wydrukuj sobie go i daj komuś żeby dyktował Ci trasę :) na prawdę się przydaje. no i oczywiście mapa, obowiązkowo :)

Opublikowano

jak miło, że w końcu ktoś użył mojego imienia :>

Michał nie mam CB niestety, ale jeśli to dla Ciebie nie problem, to napisz nr kom na PW

w razie problemu z dotarciem, napewno się odezwę

i dzięki za pomoc :good:

Opublikowano

to ewentualnie zadzwonię, jak z lotniska będę mykać na Kwiatową,

a jeśli nie zadzwonię, to znaczy, że jeszcze nie taki zły ze mnie driver :wink4: i dałam radę

jak co to dzwon :good: btw a dzisiaj bylem na kwiatowej :gwizdanie:

Opublikowano

jesli chodzi o kwiatowa to jak bedziesz wracac ta glowna ulica przy lotnisku (ul bukowska) w strone centrum jedziesz do konca prosto(eska lewo/prawo) i wjedziesz na rondo Kaponiera... jak przejedziesz prosto przez rondo masz ul sw Marcina. za rondem na 2 swiatach w prawo bedzie ul kosciuszki i jadac nia prosto dojedziesz do swiatel. na swiatlach prosto zjezdzajac w dol miniesz po prawej szklane 2 wiezowce a po lewej stary browar i dojedziesz do kolejnych swiatel... jedziesz dalej prosto i na 1 skrzyzowaniu krecisz w lewo i potem pierwsza w lewo to ul kwiatowa... :)

Opublikowano

mykam spać, dobranoc Wam :papa:

tak wczesnie?

Opublikowano

mykam spać, dobranoc Wam :papa:

tak wczesnie?

wcześnie? miałem iść spać o 22... :) trzeba odespać i pouczyć się przez sobotę :/

Opublikowano

jeszcze raz dzięki chłopaki :notworthy: mykam do łóżeczka

odezwę się jeszcze jutro, a napewno po powrocie i zdam relację :good:

Opublikowano

jakby co to zapraszamy na spot (blisko lotniska) info w naglowku :)[br]Dopisany: 29 Listopad 2008, 00:21_________________________________________________dobranoc 4@ll :>

Opublikowano

spot? w niedzielę rano? a kto z Was da radę dojechać hehe

miłej nocy

Opublikowano

spot jest o 16... prosimy czytac uwaznie ;)

Opublikowano

wykruszaja sie ludziska spac