pet3r Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 z motorami 2.5 tdi byl manual a faktycznie, z 2.8 też był ale ja tych silników nie uznaję w A8 i o nich zapomniałem [br]Dopisany: 28 Listopad 2008, 23:45_________________________________________________ no kurde to Piotrek wstań wcześniej gdybym jechał sam to wyjechałbym wcześniej, ale mam pasażerów :/
Azunia Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 witam i żegnam panowie, idę spać co ty do kobiety piszesz najlepiej jak byś wleciał na autostradke i zjechał zjazdem na wrocław, gnunwald w strone poznania jedziesz aż do wiaduktu(górczyńskiego) osetti to kobieta, czy ty już śpisz że nie rozróżniasz? [br]Dopisany: 28 Listopad 2008, 23:50_________________________________________________Dobranoc pany śpijta dobrze
Gość osetti Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 dobra chłopaki dzięki, jakoś sobie poradzę, jak coś to skorzystam z A4 Assistance odezwę się jeszcze jutro pozdrawiam tak Azunia ma rację, jestem kobietą :>
Musashi Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 dobra chłopaki dzięki, jakoś sobie poradzę, jak coś to skorzystam z A4 Assistance odezwę się jeszcze jutro pozdrawiam tak Azunia ma rację, jestem kobietą :> to chlopaki dali plame
Gość osetti Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 muszę zmienić avatar, mało kobiecy widocznie pozdrawiam Was, aha Musashi, na Assistance jest Twój nr, mogę do Ciebie dzwonić jakbym miała problem z tą drogą?
Musashi Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 muszę zmienić avatar, mało kobiecy widocznie pozdrawiam Was, aha Musashi, na Assistance jest Twój nr, mogę do Ciebie dzwonić jakbym miała problem z tą drogą? mozesz dzwonic, ale sie budze o 8.30... :gwizdanie: a co do awatara, to duzo chlopakow ma dziewczyny w awatarku, stad pomylka...
Gość osetti Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 to ewentualnie zadzwonię, jak z lotniska będę mykać na Kwiatową, a jeśli nie zadzwonię, to znaczy, że jeszcze nie taki zły ze mnie driver i dałam radę
nike21 Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 a jeszcze tu wpadlem na chwile zobaczyc co sie dzieje... Asiu jedz tak jak Ci pisal Maciej... autostrada na Wroclaw az do zjazdu Wroclaw/Poznan, potem wjedz do Poznania, przejedziesz przez wiadukt i zaraz za nim na swiatlach w lewo... potem prosto tak dlugo az miniesz stadion LECHA po lewej, dalej prosto i jak zobaczysz stacje SHELLa po lewej to jakies 200m za nia bedzie duze skrzyzownie na ktorym musisz skrecic w lewo... jadac dalej prosto bedzie po prawej wojsko, dalej stary terminal Lawica i za nim jakies 500m nowy terminal. na pewno trafisz! ja moze bede sie wybieral do znajomego na gielde wiec jakby co to zagadam na CB jesli rozniez posiadasz...
pet3r Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 muszę zmienić avatar, mało kobiecy widocznie pozdrawiam Was, aha Musashi, na Assistance jest Twój nr, mogę do Ciebie dzwonić jakbym miała problem z tą drogą? Osa polecam Ci plan z www.map24.pl, wydrukuj sobie go i daj komuś żeby dyktował Ci trasę na prawdę się przydaje. no i oczywiście mapa, obowiązkowo
Gość osetti Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 jak miło, że w końcu ktoś użył mojego imienia :> Michał nie mam CB niestety, ale jeśli to dla Ciebie nie problem, to napisz nr kom na PW w razie problemu z dotarciem, napewno się odezwę i dzięki za pomoc
Musashi Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 to ewentualnie zadzwonię, jak z lotniska będę mykać na Kwiatową, a jeśli nie zadzwonię, to znaczy, że jeszcze nie taki zły ze mnie driver i dałam radę jak co to dzwon btw a dzisiaj bylem na kwiatowej :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 jesli chodzi o kwiatowa to jak bedziesz wracac ta glowna ulica przy lotnisku (ul bukowska) w strone centrum jedziesz do konca prosto(eska lewo/prawo) i wjedziesz na rondo Kaponiera... jak przejedziesz prosto przez rondo masz ul sw Marcina. za rondem na 2 swiatach w prawo bedzie ul kosciuszki i jadac nia prosto dojedziesz do swiatel. na swiatlach prosto zjezdzajac w dol miniesz po prawej szklane 2 wiezowce a po lewej stary browar i dojedziesz do kolejnych swiatel... jedziesz dalej prosto i na 1 skrzyzowaniu krecisz w lewo i potem pierwsza w lewo to ul kwiatowa...
Musashi Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 mykam spać, dobranoc Wam tak wczesnie?
pet3r Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 mykam spać, dobranoc Wam tak wczesnie? wcześnie? miałem iść spać o 22... trzeba odespać i pouczyć się przez sobotę :/
Gość osetti Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 jeszcze raz dzięki chłopaki mykam do łóżeczka odezwę się jeszcze jutro, a napewno po powrocie i zdam relację
nike21 Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 jakby co to zapraszamy na spot (blisko lotniska) info w naglowku [br]Dopisany: 29 Listopad 2008, 00:21_________________________________________________dobranoc 4@ll :>
Gość osetti Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 spot? w niedzielę rano? a kto z Was da radę dojechać hehe miłej nocy
nike21 Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 spot jest o 16... prosimy czytac uwaznie
Rekomendowane odpowiedzi