nike21 Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 i co jedli tortille czy kebabik sie pyta a pewnie byl z nimi :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 i co jedli tortille czy kebabik sie pyta a pewnie byl z nimi :gwizdanie: a własnie ze nie był
nike21 Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 i co jedli tortille czy kebabik sie pyta a pewnie byl z nimi :gwizdanie: a własnie ze nie był a to Ci historia...
Madas Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 i co jedli tortille czy kebabik ja zapiekankę szwedzką a Weronika Tortilke :kox: PYSZKA
kuredu Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 i co jedli tortille czy kebabik sie pyta a pewnie byl z nimi :gwizdanie: a własnie ze nie był a to Ci historia... a no widzisz jak to jest
Madas Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 i co jedli tortille czy kebabik sie pyta a pewnie byl z nimi :gwizdanie: taaa kto by go wziął
kuredu Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 i co jedli tortille czy kebabik ja zapiekankę szwedzką a Weronika Tortilke :kox: PYSZKA kiedys poleciles tą zapiekanke i wcale taka dobra nie byla :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 tylko zastanawiajace jest ze zawsze razem znikacie i razem sie tu pojawiacie :gwizdanie:
Madas Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 i co jedli tortille czy kebabik ja zapiekankę szwedzką a Weronika Tortilke :kox: PYSZKA kiedys poleciles tą zapiekanke i wcale taka dobra nie byla :gwizdanie: powiem Ci Bartku że zależy kto robi ... dzisiaj była superowa
nike21 Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 i co jedli tortille czy kebabik ja zapiekankę szwedzką a Weronika Tortilke :kox: PYSZKA kiedys poleciles tą zapiekanke i wcale taka dobra nie byla :gwizdanie: najlepsze roti jest vis a vis czarnej owcy na starym albo na sw marcinie prawie przy piekarach... to na sw marcinie jest przeniesione z dabrowskiego
Madas Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 tylko zastanawiajace jest ze zawsze razem znikacie i razem sie tu pojawiacie :gwizdanie: a to zupełny przypadek tym razem
kuredu Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 tylko zastanawiajace jest ze zawsze razem znikacie i razem sie tu pojawiacie :gwizdanie:
Madas Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 tylko zastanawiajace jest ze zawsze razem znikacie i razem sie tu pojawiacie :gwizdanie: co tak myślisz ....
kuredu Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 i co jedli tortille czy kebabik ja zapiekankę szwedzką a Weronika Tortilke :kox: PYSZKA kiedys poleciles tą zapiekanke i wcale taka dobra nie byla :gwizdanie: powiem Ci Bartku że zależy kto robi ... dzisiaj była superowa powiem tak - mieszkam w poznaniu 7 lat a najlepszy kebab jadłem w luboniu w pajo
nike21 Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 tylko zastanawiajace jest ze zawsze razem znikacie i razem sie tu pojawiacie :gwizdanie: a to zupełny przypadek tym razem :naughty: tylko zastanawiajace jest ze zawsze razem znikacie i razem sie tu pojawiacie :gwizdanie: co tak myślisz .... Bartek uwazaj bo sie spocisz :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 tylko zastanawiajace jest ze zawsze razem znikacie i razem sie tu pojawiacie :gwizdanie: co tak myślisz .... a że ludzie do takich wniosków dochodzą
nike21 Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 powiem tak - mieszkam w poznaniu 7 lat a najlepszy kebab jadłem w luboniu w pajo w merkurym na grunwaldzkiej jest mega dobry kebab
kuredu Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Bartek uwazaj bo sie spocisz :gwizdanie: VIPY sie nie pocą
nike21 Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 tylko zastanawiajace jest ze zawsze razem znikacie i razem sie tu pojawiacie :gwizdanie: co tak myślisz .... a że ludzie do takich wniosków dochodzą jestem spostrzegawczy...
Madas Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 chłopaki kto się wybiera do Szczecina ? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi