Piechol Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 nie jest tak zle, bylo slizgo i nie wyhamowalem.. ucieklem troche w lewo i ryplem prawa strona, w sumie zderzak do wymiany, lekko maska mi sie wgniotla, spryskiwacz od lamp do wymiany, lampa mi troche weszla do srodka ech... a lampa cała?
Adas Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 nie jest tak zle, bylo slizgo i nie wyhamowalem.. ucieklem troche w lewo i ryplem prawa strona, w sumie zderzak do wymiany, lekko maska mi sie wgniotla, spryskiwacz od lamp do wymiany, lampa mi troche weszla do srodka ech... a lampa cała? niby cala, taka troche rysa jest
Iverson Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 za małe hamulce jak na 250ps , szkoda , Ty cały??
Adas Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 za małe hamulce jak na 250ps , szkoda , Ty cały?? lepsze hamulce chyba by tu nic nie pomogly, moze troche, deszcz mocno padal i nierowna droga byla, wiec opony nie mogly sie przylepic ulicy ze mna jest wszystko ok, tak mocno nie walnalem[br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 19:47_________________________________________________eh.. ide sie napic
kuredu Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 szkoda Adas musisz skubańcu bardziej uważać z tymi kuniami pod maską
Madas Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 cześć wszystkim Przykro Adas .... bardzo wielka szkoda
Ataga Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 No cześć, ale widzę, że zdecydowana większość offline, więc chyba spać trzeba ....
Madas Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 No cześć, ale widzę, że zdecydowana większość offline, więc chyba spać trzeba .... cześć .. jak tam po wakacjach
Ataga Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 a fajnie, fajnie.... Tylko morze strasznie słone i za ciepłe.....
Madas Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 a fajnie, fajnie.... Tylko morze strasznie słone i za ciepłe..... o kurde to ładne jaja
nike21 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 eh.. ide sie napic tez bym sie napil dobrze ze tylko tyle a nie cos powazniejszego... fure sie naprawi
nike21 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 jutro jade w trase do Sulechowa. wstapie prawdopodobnie do Wentylka wiec jak ktos chety na przejazdzke to zapraszam
Madas Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 jutro jade w trase do Sulechowa. wstapie prawdopodobnie do Wentylka wiec jak ktos chety na przejazdzke to zapraszam ja jutro na 99% jadę do Obornik Wlkp
kuredu Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 jutro jade w trase do Sulechowa. wstapie prawdopodobnie do Wentylka wiec jak ktos chety na przejazdzke to zapraszam ja jutro na 99% jadę do Obornik Wlkp Ty też
Rekomendowane odpowiedzi