kuredu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 i co tam dzisiaj porabiacie :gwizdanie: wlasnie sasiedzi poszli... wcinam kolacje i dokanczam piwko a ja czekam aż mi się zechce frytki zrobić a nowy olej kupiłem oż kurde jak bym wiedział to bym wpadł ale niestety nie mogę prowadzić Vario co prawda nie lubię kłócia igłąś ale daj znać o której to pojadę i oddam krew
kuredu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 ale Paula może prowadzić właśnie że nie może :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 ale Paula może prowadzić ale mnie juz nie ma kto zawiesc a tez nie moge prowadzic... a frytki bym se wciagnal
Madas Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 ale Paula może prowadzić ale mnie juz nie ma kto zawiesc a tez nie moge prowadzic... a frytki bym se wciagnal to musicie sobie kogoś załatwić na podwózkę :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 specjalnie nic nie mówiłeś wiedziałeś po co do żabki jadę i nic nie powiedziałes że bedą frytki, a jak bys powiedział to bym wział razem z kierowcą i przyjechał
Madas Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 specjalnie nic nie mówiłeś wiedziałeś po co do żabki jadę i nic nie powiedziałes że bedą frytki, a jak bys powiedział to bym wział razem z kierowcą i przyjechał a no nie wiedziałem że po olej podskoczymy do sklepu
Madas Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 tu Pati cześć Pati weź sobie zrób swoje konto
Pawel_Poznan Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 a co już myślałeś że pawcio pisze
nike21 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 a co już myślałeś że pawcio pisze codziennie tak nas podpuszczasz :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 22:52_________________________________________________idem nyny... narka aczwórkowicze i chrylslerzy
Madas Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 a co już myślałeś że pawcio pisze wiedziałem że Paweł śpi
kuredu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 ja tez zara lece spać [br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 23:10_________________________________________________Bart-s i co bedzie Gosia coś działać
variocustoms Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Nike21 i Bartek Kuredu, Maggie dziękuje za możliwość oddania krwi dla jej mamy, plan jest taki, że ja, Nikuś i Kuredu jak będzie mógł to pojedziemy w piątek do szpitala na Lutycką i damy się ukłuć - podobno fajne pielęgniarki są BTW ja jestem honorowym dawcą
variocustoms Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Branotz Madas pozdrówka dla rodzinki
kuredu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 wolałbym jutro bo na piątek mam picie zaplanowane i wyjazd do w-wy i nie wiem czy można po oddawaniu krwi
Madas Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Branotz Madas pozdrówka dla rodzinki branoc Vario
Bart-S Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 nite VARIO! Kuredu rozmawiałem z Gosią, jednak się nie podejmie - za ciężki temat dla niej... potrzebujesz profesjonalnego szkicu.
Rekomendowane odpowiedzi