Młodzik Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 bry wszystkim cześć co tam na kaszubach słychać?[br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 21:28_________________________________________________co tu taki spokój?? :shocked:
Madas Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 bry wszystkim cześć co tam na kaszubach słychać? a wszystko w porządku .... odpocząłem trochę ...agroturystyki trochę ... na zlot północy nie dojechałem bo musiałem zjechać szybciej do Poznania .... ogólnie
Młodzik Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 bry wszystkim cześć co tam na kaszubach słychać? a wszystko w porządku .... odpocząłem trochę ...agroturystyki trochę ... na zlot północy nie dojechałem bo musiałem zjechać szybciej do Poznania .... ogólnie wpdne w tygodniu na kawke bo dawno mnie u ciebie nie było
Adas Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 bry witamy na forum jak tam samopoczucie Adaś ? caly dzien przespalem, wciaz odpoczywam po Coke Live Festiwal
Młodzik Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 aha wystawiłem swoje autko, czas na zmiany [br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 21:37_________________________________________________ bry witamy na forum jak tam samopoczucie Adaś ? caly dzien przespalem, wciaz odpoczywam po Coke Live Festiwal witaj adaś
fantastic Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 bry witamy na forum jak tam samopoczucie Adaś ? caly dzien przespalem, wciaz odpoczywam po Coke Live Festiwal warto było ?? też miałem w planach jechać ale zrezygnowaliśmy w 3 dni przed imprezą
Młodzik Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 bry witamy na forum jak tam samopoczucie Adaś ? caly dzien przespalem, wciaz odpoczywam po Coke Live Festiwal warto było ?? też miałem w planach jechać ale zrezygnowaliśmy w 3 dni przed imprezą a ja miałem pracowity weekend
Madas Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 bry wszystkim cześć co tam na kaszubach słychać? a wszystko w porządku .... odpocząłem trochę ...agroturystyki trochę ... na zlot północy nie dojechałem bo musiałem zjechać szybciej do Poznania .... ogólnie wpdne w tygodniu na kawke bo dawno mnie u ciebie nie było spoko tylko nie wpadaj ....przyjdź albo podjedź .... albo wpadnij w sumie co Ci szkodzi :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 bry wszystkim cześć co tam na kaszubach słychać? a wszystko w porządku .... odpocząłem trochę ...agroturystyki trochę ... na zlot północy nie dojechałem bo musiałem zjechać szybciej do Poznania .... ogólnie wpdne w tygodniu na kawke bo dawno mnie u ciebie nie było spoko tylko nie wpadaj ....przyjdź albo podjedź .... albo wpadnij w sumie co Ci szkodzi :gwizdanie: trochę za wcześnie na wpadki ale wlece na pewno
Madas Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 to co tam chłopaki jeszcze słychować
Adas Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 aha wystawiłem swoje autko, czas na zmiany [br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 21:37_________________________________________________ bry witamy na forum jak tam samopoczucie Adaś ? caly dzien przespalem, wciaz odpoczywam po Coke Live Festiwal witaj adaś czesc Mlodzik bry witamy na forum jak tam samopoczucie Adaś ? caly dzien przespalem, wciaz odpoczywam po Coke Live Festiwal warto było ?? też miałem w planach jechać ale zrezygnowaliśmy w 3 dni przed imprezą Mi sie podobalo, najlepszy popis dal 50 cent, reszta tak sredniawo, tylko warunki takie sobie.. nie mowiac juz o warunkach transportu..
Młodzik Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 to co tam chłopaki jeszcze słychować u mnie stwierdziłem że czas na zmiany: http://aukcje.nasza-klasa.pl/show_item.php?item=721448377
Madas Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 to co tam chłopaki jeszcze słychować u mnie stwierdziłem że czas na zmiany: http://aukcje.nasza-klasa.pl/show_item.php?item=721448377 na co zmieniasz ?
Iverson Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 u mnie stwierdziłem że czas na zmiany: http://aukcje.nasza-klasa.pl/show_item.php?item=721448377 na co tym razem
Adas Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 a NAS , był w końcu czy nie?? nie wiem, nie dotrwalem :polew: :polew:
Młodzik Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 to co tam chłopaki jeszcze słychować u mnie stwierdziłem że czas na zmiany: http://aukcje.nasza-klasa.pl/show_item.php?item=721448377 na co zmieniasz ? i tu jest problem... na pewno quatro
Iverson Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 a NAS , był w końcu czy nie?? nie wiem, nie dotrwalem :polew: :polew: pijus nie wychowany :tongue4:
Rekomendowane odpowiedzi