Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja też już dawno po śniadaniu :wink4:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czesc Michal, sorry ze nie przeslalem wczoraj tych fotek ale internet mi wywalilo a nie mialem juz czasu zeby sie z tym bawic przed praca

Opublikowano

ale on nic nie napisał nawet :mysli:

Opublikowano

sniadanko to rzecz swieta :naughty:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2009, 09:35_________________________________________________uciekl bez :hi::mysli::no:

Opublikowano

może wiara się boi tu pisać ....myślą że my jakieś chamy :mysli:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

nic zaraz trzeba ruszyć w miasto :gwizdanie:

Opublikowano

ja tez juz spadam do pracy, milego dzionka zycze

Opublikowano

no to miłego :hi: do potem :cool1:

Opublikowano

heloł :hi:

nie napisalem bo mnie juz robota dopadla... teraz mam chwile wolnego na drugie sniadanko i zaraz spadam na magazyn :confused4:

Opublikowano

Mogę oficjalnie potwierdzić, że dostałem pracę w Kaliszu i przeprowadzka im szybciej tym lepiej.

Opublikowano

a ja dzisiaj sobie filtr powitrza zmieniłem rozłożyłem wszystko na części ente i czyściłem ręcznie bo odkurzacza nie posiadałem ale muszę przyznać że takiego syfu to się nie spodziewałem od liści poprzez karteczki papieru skończywszy na owocach .... masakra .... auto zbiera się teraz o niebo lepiej i to przez jakiś głupi filtr którego rok nie wymieniałem ....

Opublikowano

kur.. a Mi auto juz 2 tygodnie robia pacany :thumbdown:

Opublikowano

Ja w swoim co miesiąc filtr i siateczkę przed filtrem czyściłem bo kupę syfu łapało

Adas to i tak lepiej niż u mnie, leasing mi przeciąga sprawę i nadal nie wiem kiedy kupię auto.

Opublikowano

Ja w swoim co miesiąc filtr i siateczkę przed filtrem czyściłem bo kupę syfu łapało

jaką siateczkę przed filtrem ?? u mnie nie ma żadnej siateczki :mysli:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2009, 13:37_________________________________________________

kur.. a Mi auto juz 2 tygodnie robia pacany :thumbdown:

to się można wkur**ć normalnie :kwasny:

Opublikowano

Madas jak ściągasz dolot ten płaski to na połączeniu z obudową filtra jest wyjmowana siatka, warto ją wymyć to sie tam syf kleji, być może ktoś ją wywalił i dlatego przy filtrze miałeś taki syf, generalnie powinna byc siateczka bo zatrzymuje piasek i większy syf.

Opublikowano

to ja chyba nie miałem tam siatki bo jej nie widziałem a wszystko miałem rozebrane i czyszczone z kurzu .... pewnie ktoś kto wcześniej zmieniał ją posiał ... muszę sobie ja dokupić ...

Opublikowano

Dokładnie Madas, chronisz Turbinę i nie zbierasz tyle syfu na filtrze.

Opublikowano

Dokładnie Madas, chronisz Turbinę i nie zbierasz tyle syfu na filtrze.

wiem wiem ...ale ciekawe jaki baran tą siatkę wyjebawszy :gwizdanie: