Madas Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ja w kwalifikacjach byłem 5ty .. później mi ręce latały jak staremu alkoholikowi ze zmęczenia daję popalić co ja po pierwszym razie prawie zemdlałem
august Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ja w kwalifikacjach byłem 5ty .. później mi ręce latały jak staremu alkoholikowi ze zmęczenia Widziałem jak machałeś
nike21 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 kurde jak za starych czasów musiałem 2 strony nadrobić a poszedłem położyć małą :kox: koniec wakacji coraz blizej i daje sie we znaki [br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 21:42_________________________________________________ ja w kwalifikacjach byłem 5ty .. później mi ręce latały jak staremu alkoholikowi ze zmęczenia widzisz, sciganka po torze chocby kartingowym jest troszke inna iz deptanie na prostej po torze Poznan
Madas Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ja w kwalifikacjach byłem 5ty .. później mi ręce latały jak staremu alkoholikowi ze zmęczenia Widziałem jak machałeś ja też machałem [br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 21:44_________________________________________________a no to zupełnie co innego
nike21 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ja pamietam ze po pierwszym razie wylazlem z karta jakbym byl pijany... teraz juz wiem jak to jest wiec bylo by inaczej... tak mysle
Madas Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ja pamietam ze po pierwszym razie wylazlem z karta jakbym byl pijany... teraz juz wiem jak to jest wiec bylo by inaczej... tak mysle ja teraz przede wszystkim nie naprężam tak łap i nie jadę siłowo
Pepin Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ot takie tam prawie katy .... z rajodowypoznan.com http://pl.youtube.com/watch?v=fg8KE_GVERc
Bart-S Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Pepin ja nie potrzebuję nicka na kasku - jednego gokarta będziesz dublował nagminnie, to na pewno będę ja Dzięki za mega za***isty dzień Szkoda że tak mało kobiet dziś było (ale za to jakich ). Idę obejrzeć F&F, a potem spać (w kominiarce ) CYA! BTW ktoś pstrykał forki - moja nie zabrała aparatu z wozu więc bardzo poprosimy
nike21 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ja pamietam ze po pierwszym razie wylazlem z karta jakbym byl pijany... teraz juz wiem jak to jest wiec bylo by inaczej... tak mysle ja teraz przede wszystkim nie naprężam tak łap i nie jadę siłowo ale utrzymac ten wozek to jest co robic... szczegolnie w zakrecie bo kiere ciagnie do przodu
Pepin Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ja pamietam ze po pierwszym razie wylazlem z karta jakbym byl pijany... teraz juz wiem jak to jest wiec bylo by inaczej... tak mysle ja teraz przede wszystkim nie naprężam tak łap i nie jadę siłowo no tak ja musiałem się napinać żeby pedałów i kierownicy dosięgnąć a Ty Madas to nawet po kolejnym razie to wyglądałeś nie tęgo .. taka czerwona gęba że hej
Madas Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ot takie tam prawie katy .... z rajodowypoznan.com http://pl.youtube.com/watch?v=fg8KE_GVERc dobry jest poćwiczę, kupię seja i pojadę z nim
nike21 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Pepin ja nie potrzebuję nicka na kasku - jednego gokarta będziesz dublował nagminnie, to na pewno będę ja Dzięki za mega za***isty dzień Szkoda że tak mało kobiet dziś było (ale za to jakich ). Idę obejrzeć F&F, a potem spać (w kominiarce ) CYA! BTW ktoś pstrykał forki - moja nie zabrała aparatu z wozu więc bardzo poprosimy nie od razu Krakow zbudowano... lepszy wozek, troszke doswiadczenia i zobaczysz ze bedzie lepiej
Bart-S Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ja pamietam ze po pierwszym razie wylazlem z karta jakbym byl pijany... teraz juz wiem jak to jest wiec bylo by inaczej... tak mysle ja teraz przede wszystkim nie naprężam tak łap i nie jadę siłowo no tak ja musiałem się napinać żeby pedałów i kierownicy dosięgnąć a Ty Madas to nawet po kolejnym razie to wyglądałeś nie tęgo .. taka czerwona gęba że hej Nic mi nie mów - w kinie nie mogłem Coli utrzymać. Następnym razem biorę małą
nike21 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ja pamietam ze po pierwszym razie wylazlem z karta jakbym byl pijany... teraz juz wiem jak to jest wiec bylo by inaczej... tak mysle ja teraz przede wszystkim nie naprężam tak łap i nie jadę siłowo no tak ja musiałem się napinać żeby pedałów i kierownicy dosięgnąć a Ty Madas to nawet po kolejnym razie to wyglądałeś nie tęgo .. taka czerwona gęba że hej bo Madas caly wyscig jechal na bezdechu zeby byc lzejszy :polew: :polew:
Madas Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 no tak ja musiałem się napinać żeby pedałów i kierownicy dosięgnąć a Ty Madas to nawet po kolejnym razie to wyglądałeś nie tęgo .. taka czerwona gęba że hej no mi zawsze jest mega gorąco pod tym kaskiem .... jak jest ta przerwa to mam sajgon , jechać mi się aż nie chce ale jakoś przeżyłem [br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 21:55_________________________________________________czyli wychodzi na to że to świetna zabawa i do tego trening siłowy i na bezdech
Pepin Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ja pamietam ze po pierwszym razie wylazlem z karta jakbym byl pijany... teraz juz wiem jak to jest wiec bylo by inaczej... tak mysle ja teraz przede wszystkim nie naprężam tak łap i nie jadę siłowo no tak ja musiałem się napinać żeby pedałów i kierownicy dosięgnąć a Ty Madas to nawet po kolejnym razie to wyglądałeś nie tęgo .. taka czerwona gęba że hej bo Madas caly wyscig jechal na bezdechu zeby byc lzejszy :polew: :polew: i pewnie jeszcze bąki puszczał
nike21 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 no mi zawsze jest mega gorąco pod tym kaskiem .... jak jest ta przerwa to mam sajgon , jechać mi się aż nie chce ale jakoś przeżyłem mi tez bylo najbardzoej goraco w przerwie miedzy rundami... cieplo od silnika bylo nie do wytrzymania, az chcialem kask zdjac...
Bart-S Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ja pamietam ze po pierwszym razie wylazlem z karta jakbym byl pijany... teraz juz wiem jak to jest wiec bylo by inaczej... tak mysle ja teraz przede wszystkim nie naprężam tak łap i nie jadę siłowo no tak ja musiałem się napinać żeby pedałów i kierownicy dosięgnąć a Ty Madas to nawet po kolejnym razie to wyglądałeś nie tęgo .. taka czerwona gęba że hej bo Madas caly wyscig jechal na bezdechu zeby byc lzejszy :polew: :polew: i pewnie jeszcze bąki puszczał No coś mu tam strzelało z wydechu
nike21 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ja pamietam ze po pierwszym razie wylazlem z karta jakbym byl pijany... teraz juz wiem jak to jest wiec bylo by inaczej... tak mysle ja teraz przede wszystkim nie naprężam tak łap i nie jadę siłowo no tak ja musiałem się napinać żeby pedałów i kierownicy dosięgnąć a Ty Madas to nawet po kolejnym razie to wyglądałeś nie tęgo .. taka czerwona gęba że hej bo Madas caly wyscig jechal na bezdechu zeby byc lzejszy :polew: :polew: i pewnie jeszcze bąki puszczał dlatego mlodzik tak daleko za nim jechal :polew: :polew:
Madas Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 August nie wyświetlają się linki do fotek
Rekomendowane odpowiedzi