Madas Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a ty co a ja spadam spac... mam deficyt snu po tym weekendzie 3mka i do jutra trzymaj się ....
kuredu Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 wentylek wysyłam zaraz PW bo gg mam na drugim kompie
Madas Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 no to się narobiło :gwizdanie: co tak dumasz .... kiedy ta biba je bo bapił bym się za free [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2009, 23:00_________________________________________________takie piękne miasto a Ty uciekasz :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 też mi przykro z tego powodu ale takie życie
Madas Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 też mi przykro z tego powodu ale takie życie wiadoma sprawa Bartek ... ważne żeby tam Wam wszystko wypaliło jak należy
Pepin Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 100 lat Ivuś i jak tam wojtek? jestes? :gwizdanie: ja czuwam cały kuwa czas... ciekawe gdzie? a tu i tam a ja od piątku byłem "tam" .. w Lubniewicach . to Twoje rejony ?[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2009, 23:24_________________________________________________ też mi przykro z tego powodu ale takie życie tam podobno nie da się jeździć nawet na 17tkach a co dopiero 18tki ale najważniejsze, że nie do stolicy ..., bo tam jest za dużo ludzi i samochodów
Madas Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Wieczorek witam cześć Denis cześć Karol
Deni$ Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 to kiedy powtarzamy gokardy ??? Moze jakos w tygodniu ??
Madas Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 to kiedy powtarzamy gokardy ??? Moze jakos w tygodniu ?? można ..... kilka osób chętnym myślę że się znajdzie
Pepin Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 ja planuję środę na kartach .. z kumplami z firmy .. jutro będę dzwonił rezerwować tor - Madas jakieś wskazówki ?
Madas Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 ja planuję środę na kartach .. z kumplami z firmy .. jutro będę dzwonił rezerwować tor - Madas jakieś wskazówki ? jeśli w środku to koniecznie wyhamować na zawrotce 180 stopni a na innych zakrętach i łukach noga z gazu i za zakrętem w dechę ... to może jak ktoś chce to może się podpiąć pod Waszą rezerwację ..... na którą idziecie ??
Pepin Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 ja planuję środę na kartach .. z kumplami z firmy .. jutro będę dzwonił rezerwować tor - Madas jakieś wskazówki ? jeśli w środku to koniecznie wyhamować na zawrotce 180 stopni a na innych zakrętach i łukach noga z gazu i za zakrętem w dechę ... to może jak ktoś chce to może się podpiąć pod Waszą rezerwację ..... na którą idziecie ?? zobaczę .. ale jak ostatnio pytałem to zebrało sporo osób .. ale pewnie pójdziemy w 8miu ... jakoś po pracy pojedziemy ... jakby coś się zwolniło to napiszę na forum
Madas Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 spoko to daj cynka na forum bo może ktoś się skusi .... możesz zamówić na dwie grupy ..... [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2009, 23:50_________________________________________________dobranoc
marcys Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 panowie szukam dobrego warsztatu który sprawdzi mi przednie zawieszenie oczywiście w poznaniu,sprawdzałem u siebie, niby jest ok a zauważyłem że od wew. troche zjechało opone.
Pepin Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 panowie szukam dobrego warsztatu który sprawdzi mi przednie zawieszenie oczywiście w poznaniu,sprawdzałem u siebie, niby jest ok a zauważyłem że od wew. troche zjechało opone. a może to zbieżność do zrobienia a nie zawieszenie samo w sobie ....
Rekomendowane odpowiedzi