Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć Piotrze :hi: jak tam :naughty:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Adam orientujesz sie moze ile tak srednio biora za wymiane zawieszenia ?[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 20:46_________________________________________________nie no dzis juz znacznie lepiej[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 20:46_________________________________________________moze wpadne w pazdzierniku na tydzien jak sie uda to bym wymienil [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 20:49_________________________________________________gdzie sie wszyscy podziali :mysli:

Opublikowano

Kuredu płacił za wymianę sprężyn 400 zł chyba, więc wymiana zawichy też pewnie około tej ceny ...

nie wiem gdzie są wszyscy :gwizdanie:

Opublikowano

Piotrek a co dokladnie chcesz wymieniac? moge zapytac kumpla za ile Ci zrobi ale napewno taniej niz 400zl :wink4:

Opublikowano

właśnie o Tobie Nikuś pomyślałem żebyś zapytał tego znajomka :naughty:

Opublikowano

kapletnie cale zawieszenie plus tarcze i klocki i lozyska i moze jeszcze czujnik abs[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 22:02_________________________________________________nikus jak tam twoja kalafka ? :mysli:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 22:04_________________________________________________czesci bede mial od Tomka z klubu

Opublikowano

kapletnie cale zawieszenie plus tarcze i klocki i lozyska i moze jeszcze czujnik abs[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 22:02_________________________________________________nikus jak tam twoja kalafka ? :mysli:

czyli wahacze + amorki + tarcze, klocki i łozyska? przod i tyl czy tylko sam przod?

a kalafka dobrze... znieczulenie puscilo i nawet nie boli jakos bardzo :) czuje poprostu ze cos bylo grzebane :)

Opublikowano

amory i sprezyny juz kupilem cisne ja o 35-40 mm na glebe

Opublikowano

właśnie o Tobie Nikuś pomyślałem żebyś zapytał tego znajomka :naughty:

:good: :good:

czesci bede mial od Tomka z klubu

ma dobre ceny :wink4:

amory i sprezyny juz kupilem cisne ja o 35-40 mm na glebe

od razu bedzie lepiej wygladac :good:

Opublikowano

t

kapletnie cale zawieszenie plus tarcze i klocki i lozyska i moze jeszcze czujnik abs[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 22:02_________________________________________________nikus jak tam twoja kalafka ? :mysli:

czyli wahacze + amorki + tarcze, klocki i łozyska? przod i tyl czy tylko sam przod?

a kalafka dobrze... znieczulenie puscilo i nawet nie boli jakos bardzo :) czuje poprostu ze cos bylo grzebane :)

[/quote

przod i tyl Michal jak juz to wszystko za jednym razem

Opublikowano

no to powiem Ci ze za robote moze troche wziasc... ja obstawiam ze w 300zl sie zmiescisz ze wszystkim ale to musze sie jeszcze zapytac i potwierdzic zeby nie bylo...

no i daj znac min 2 tyg wczesniej zebym Cie umowil bo on ma zawsze kupe roboty :)[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 22:11_________________________________________________jutro z nim pogadam i Ci napisze ile wezmie za robote :wink4:

Opublikowano

jak mogl bys zapytac Michale to bede Tobie wdzieczny :drunk:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 22:13_________________________________________________super, ja spadam do wyrka bo qwa nie chce miec takich objawow jak wczoraj. musze wypoczac. milego wieczoru zycze

Opublikowano

jak mogl bys zapytac Michale to bede Tobie wdzieczny :drunk:

jutro dam znac :)

teraz widze ze Ty masz oske wiec z tylu tylko amory i sprezyny czy lozyska tez? musze wiedziec dokladnie...

przod: wahacze, amory, sprezyny, lozyska, tarcze + klocki

tyl: amory, sprezyny i cos jeszcze?[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 22:17_________________________________________________3maj sie Piotrek :) i zdrowka zycze

Opublikowano

do jutra Piotrek :cool1:

Opublikowano

i moze czujnik abs bo jest kabel przetarty zakleilem go ale nie wiem czy podola[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 22:20_________________________________________________tak jak napisaless Michal. do jutra

Opublikowano

A dla mnie nikt nie ma dobrego mechanika :P

Opublikowano

Nikusia mech pewnie coś Ci pomoże :)

Opublikowano

moge Cie umowic jak chcesz... a co sie dzieje? :mysli:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 23:00_________________________________________________ja juz spadam spac... Seba jutro Ci dam znac kiedy bedzie termin :wink4:

do jutra chlopaki :hi:

Opublikowano

też uderzam w kimono :hi:

Opublikowano

moge Cie umowic jak chcesz... a co sie dzieje? :mysli:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 23:00_________________________________________________ja juz spadam spac... Seba jutro Ci dam znac kiedy bedzie termin :wink4:

do jutra chlopaki :hi:

Ok, dzięki. No ten samochód jest tak pechowy, że szkoda gadać. Albo po prostu trafiałem na takich mechaników... Już chyba 3-4 listwa kierownicza jest w nim. Zakupiona tym razem była regenerowana i chodzi jeszcze gorzej niż jak ciekła. Na dodatek coś jęczy tak jakby jakaś guma. Mechanik twierdzi, że to wahacz. No + przegub poszedł i jeden z wahaczy też. Eh... I potrzebuję w mechanika, który powie co to może jęczy.