nike21 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 hello? hey who? wassup?? non dude! watchin a game, havin a BUD... true true true :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 11:07_________________________________________________poszukajcie na YOUTUBE wassup2008 ja tu gdzie teraz jestem niestety nie moge wejsc na YT bo mam zablokowana strone... polityka bezpieczenstwa
variocustoms Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Hay everybody, ale dzisiaj wiało, cały czas jechałem na kontrze tak mnie po autobahnie rzucało, czy wasze Audiki też są takie podatne na podmuchy bocznego wiatru??
Piechol Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 mój mały bzyk też odczuwa takie powiewy, normalka a jak ojca Jeepem czasem jadę to dopiero masakra
variocustoms Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Już się martwiłem, że mam za dużą powierzchnię bocznego natarcia chyba taki urok A4, ot za lekka jest
Piechol Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 jeep wazy koło dwóch ton ale jest wysoki i jeszcze na podwyższonym zawieszeniu :doh1: i też czuć wiatr jak cholera...
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 ja tu gdzie teraz jestem niestety nie moge wejsc na YT bo mam zablokowana strone... polityka bezpieczenstwa E tam, przez proxy możesz włazic
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Hay everybody, ale dzisiaj wiało, cały czas jechałem na kontrze tak mnie po autobahnie rzucało, czy wasze Audiki też są takie podatne na podmuchy bocznego wiatru?? hyhy, aerodynamika poprzeczna nie jest optymalizowana a powaznie, nie zauwazylem jakiejs specjalnej podatnosci na podmuchy, ale pewnie nie zwrocilem uwagi
variocustoms Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Musashi, niedługo skontaktuje się z Tobą kolega krawczynski w sprawie navi w b7 i przestawienia języka na inny ew. mapy, powinien wysłać PW do Ciebie. Pozdro
nike21 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 ja tu gdzie teraz jestem niestety nie moge wejsc na YT bo mam zablokowana strone... polityka bezpieczenstwa E tam, przez proxy możesz włazic no wlasnie lacze sie przez proxy... ale admini poblokowali wiekszosc stronek dobrze ze forum klubowe dziala
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Bless wszystkiem.....wróciłem z pracy ...... [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 14:19_________________________________________________ ooooooo madas z roboty wrocil ciężki dzień miałem ........najpierw auto zastępcze zaczęło wariować a potem jak wróciłem z pracy to pralka się żonie zepsuła ..ale już naprawiłem a auto samo się naprawiło
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Jak zobaczyło jak pralkę naprawiasz, to wolało się samo naprawić
nike21 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Jak zobaczyło jak pralkę naprawiasz, to wolało się samo naprawić
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Jak zobaczyło jak pralkę naprawiasz, to wolało się samo naprawić hahaha [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 14:27_________________________________________________ Jak zobaczyło jak pralkę naprawiasz, to wolało się samo naprawić auto naprawiło się znacznie wcześniej niż pralke zrobiłem
variocustoms Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 madas ale nie jesteś chyba jak Pan Dywanik z Lejdis co ???
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 madas ale nie jesteś chyba jak Pan Dywanik z Lejdis co ??? nie jestem ale i tak nie wiem o co cho bo nie oglądałem
variocustoms Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 polecam, komedia nie gorsza od tych co murzyni grają
Rekomendowane odpowiedzi