blind1 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 czesc Patryk co porabiasz?[br]Dopisany: 03 Październik 2009, 20:13_________________________________________________czesc Michu popijam browary i szykuje się do wyjazdu na grzyby ja siorbie tez browarka [br]Dopisany: 03 Październik 2009, 20:43_________________________________________________ jestem jestem tomek mi przeslal juz te czesci mam juz wszycho tylko nie wiem na 100 procent kiedy bede w pl
nike21 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 no spoko... jak bedziesz wiedzial to daj znac tylko umowic Cie bede musial u tego mechanika min z tyg wyprzedzeniem
blind1 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 qwa w....... mnie z internetu. ok Michal jak tylko sie dogadam z tym debilem moim szefem to tobie napisze
nike21 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 qwa w....... mnie z internetu. ok Michal jak tylko sie dogadam z tym debilem moim szefem to tobie napisze spoko siemka
malutka:) Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 też mam takie serduszko :> cześć !!
malutka:) Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 co tam misie to zależy....[br]Dopisany: 03 Październik 2009, 21:27_________________________________________________ ale moje jest wieksze i pewnie cieplejsze ??
blind1 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 to musisz osobiscie sprawdzic bo mi trudno to ocenic [br]Dopisany: 03 Październik 2009, 21:47_________________________________________________ok, uciekam do wyrka. narka
Iverson Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 ja oglądałem Mam Talenta Ci kolesie z tym altem mnie rozjebali
Madas Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 mnie też .... śpiewają w jakimś Wiedeńskim chórze z tego co mówili ...ale dają radę :kox:
Pepin Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/na_kazdy_temat/strefa_marzen_czyli_jak_sie_kupuje_sprzedaje_autko_w_anglii-t97056.0.html;new#new czytaliście :shocked: U nas chyba tak nie będzie nie chce mi sie czytać .. ale ostatnio jakiś angol w wieku 13lat został ojcem, na wakacjach ratownik wymieniał jakie urokliwe miejsca Rodos omijać bo Angole przyjeżdżają i po mordzie można dostać ... nasz Kraków też ma ich dość do tego przez nich na śniadanie musisz wpier.. ć zmielone kiełbachy z fasolą ..
Pawel_Poznan Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Dzien Dobry życze miłej niedzieli
Rekomendowane odpowiedzi