nike21 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 siemka zaraz bede sobie wrzucal Garmin Mobile XT na swoj nowy phone
Piechol Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 siemka zaraz bede sobie wrzucal Garmin Mobile XT na swoj nowy phone ja mam u siebie ale wole jednak RNSa
nike21 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 siemka zaraz bede sobie wrzucal Garmin Mobile XT na swoj nowy phone ja mam u siebie ale wole jednak RNSa ja nie mam RNSa siemanko czesc
Piechol Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 ja nie mam RNSa to masz co modzić
nike21 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 ja nie mam RNSa to masz co modzić w B5? no cos Ty... mam fona z navi a bede jej uzywal moze 2 razy w roku wiec bez sensu modzic erenesa
Piechol Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 ja nie mam RNSa to masz co modzić w B5? no cos Ty... mam fona z navi a bede jej uzywal moze 2 razy w roku wiec bez sensu modzic erenesa żartowałem
nike21 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 zastanawiam sie tylko czy wgrac crakowane Nokia Maps (bo seryjnie jest darmowy 30dniowy trial) czy wrzucac Garmina
Piechol Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 zastanawiam sie tylko czy wgrac crakowane Nokia Maps (bo seryjnie jest darmowy 30dniowy trial) czy wrzucac Garmina tu Ci nie podpowiem, bo nie bawiłem się z Nokia Maps ale Garmin całkiem miło śmiga, tylko pamiętaj później wgrać sobie jakiś program do kontrolowania otwartych procesów na telefonie, bo nawet po wyłączeniu Garmin cały czas działa i mi zjadał baterię w jakieś 20 godzin [br]Dopisany: 04 Październik 2009, 13:58_________________________________________________
Iverson Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 :polew: :polew: :polew: dobra masakra z tym abdulem :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 tu Ci nie podpowiem, bo nie bawiłem się z Nokia Maps ale Garmin całkiem miło śmiga, tylko pamiętaj później wgrać sobie jakiś program do kontrolowania otwartych procesów na telefonie, bo nawet po wyłączeniu Garmin cały czas działa i mi zjadał baterię w jakieś 20 godzin http://www.ipmart-forum.pl/showthread.php?t=8571 zjedz na sam dol pierwszego posta
Adas Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 dobry siema, dawno Cie nie widzialem wentylek
osax Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Cześć wszystkim Czy znacie może jakiś godny polecenia i w miarę tani serwis webasto ?
Madas Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 no i Lech na remis [br]Dopisany: 04 Październik 2009, 17:12_________________________________________________ Cześć wszystkim Czy znacie może jakiś godny polecenia i w miarę tani serwis webasto ? cześć ja nie znam .... ale założę się że Nikuś coś może poradzić
Tomeks Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 no i Lech na remis co to za mina ...się ciesz :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Cześć wszystkim Czy znacie może jakiś godny polecenia i w miarę tani serwis webasto ? cześć ja nie znam .... ale założę się że Nikuś coś może poradzić jesli chodzi o webasto to nie pomoge jakos na dniach kolega bedzie tez walczyl z webasto wiec jak cos znajdzie godnego polecenia to napisze
Piechol Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 tu Ci nie podpowiem, bo nie bawiłem się z Nokia Maps ale Garmin całkiem miło śmiga, tylko pamiętaj później wgrać sobie jakiś program do kontrolowania otwartych procesów na telefonie, bo nawet po wyłączeniu Garmin cały czas działa i mi zjadał baterię w jakieś 20 godzin http://www.ipmart-forum.pl/showthread.php?t=8571 zjedz na sam dol pierwszego posta ja już to opanowałem, tylko Cię ostrzegam chociaż u mnie i tak po uruchomieniu Garmina ten proces zostaje i go "ręcznie" usuwam...
Rekomendowane odpowiedzi