Madas Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 no i Lech na remis co to za mina ...się ciesz :gwizdanie: z meczu wynikało że powinienem się cieszyć
kuredu Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Adaś kasa poszła dzięki bardzo mocno
Madas Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Adaś kasa poszła dzięki bardzo mocno spoko nie ma sprawy .... odsetki chyba Cię nie zabiły :polew:
Adas Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Adaś kasa poszła dzięki bardzo mocno wyslij ponownie bo chyba nie doszla :polew: :polew:
Madas Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Adaś kasa poszła dzięki bardzo mocno wyslij ponownie bo chyba nie doszla :polew: :polew: aaaa to do Ciebie było
Adas Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Adaś kasa poszła dzięki bardzo mocno wyslij ponownie bo chyba nie doszla :polew: :polew: aaaa to do Ciebie było Ja zawsze chetnie przyjmuje :naughty:
fantastic Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 dobry - jak tam pany i panie w polsce święta mijają ?? :>
Iverson Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 dobry - jak tam pany i panie w polsce święta mijają ?? :> a co znowu mam urodziny!!
fantastic Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 dobry - jak tam pany i panie w polsce święta mijają ?? :> a co znowu mam urodziny!! to dawaj te połówke :brawo: [br]Dopisany: 04 Październik 2009, 21:43_________________________________________________kto mi namieszał w podpisie ?? przyznać się dziady !!
variocustoms Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Siemka chłopy, wszyscy kimają ?
nike21 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 dobry - jak tam pany i panie w polsce święta mijają ?? :> a co znowu mam urodziny!! to dawaj te połówke :brawo: [br]Dopisany: 04 Październik 2009, 21:43_________________________________________________kto mi namieszał w podpisie ?? przyznać się dziady !! pewnie jakis "zielony" tu Ci nie podpowiem, bo nie bawiłem się z Nokia Maps ale Garmin całkiem miło śmiga, tylko pamiętaj później wgrać sobie jakiś program do kontrolowania otwartych procesów na telefonie, bo nawet po wyłączeniu Garmin cały czas działa i mi zjadał baterię w jakieś 20 godzin http://www.ipmart-forum.pl/showthread.php?t=8571 zjedz na sam dol pierwszego posta ja już to opanowałem, tylko Cię ostrzegam chociaż u mnie i tak po uruchomieniu Garmina ten proces zostaje i go "ręcznie" usuwam... ja po uruchomieniu i wylaczeniu nie musze nic usuwac mam zainstalowana aplikacje do pomiaru poboru pradu i w stanie spoczynku pokazuje mi 0,2-0,3W ale na forum ipmart wiecej jest zwolennikow Sygic Mobile i sam juz nie wiem... niby Garmin sie tnie, wolno przelicza trase, ciezko sie dodaje POI, menu jest ciezkie do opanowania, do tego ma do d.upy grafike... jedyny plus to algorytm map i dokladnosc prowadzenia. jutro go potestuje i zobacze co i jak. najwyzej wrzuce Sigica i zobacze jak on prowadzi mam do dyspozycji 8GB karte wiec luzik
variocustoms Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Ja mam na WM 5 Auto Mapę 4 i jest ok, na Nokię miałem Way Findera i był ok, co do Garmina to nie mam doświadczenia, na I-phone mam ich mapy tj. Apple'a i są ok ale korzystają z GPRS a nie GPSu.
nike21 Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 czesc wszystkim dopije kawe i spadam do pracy... milego dnia dla wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi