Iverson Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 najlepsza jest wiejska z radomyśla :slina: :slina:
Madas Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 najlepsza jest wiejska z radomyśla :slina: :slina: nie znam
Iverson Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 nie znam nie dostępna w wlkp
Madas Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 nie znam nie dostępna w wlkp to podrzuć jak będziesz
Iverson Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 :polew: z kiełbą na spota :polew:
fantastic Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 najlepsza to jest polska pieczona z tej fabryki co sie teraz niedawno spaliła, czerniejewska i polska pieczona z Czerniejewa, jałowcowa, salami boomerang, itp. itd. wiem co mówie - miałem sklep mięsno spożywczy przez parę lat. Ive przywieź kiełbase, nikuś załatwi alkochol i będziem sie bawić pany
Musashi Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 a ja kielbasy nie lubie, nigdy nie wiadomo co i kto w nia wkrecił.... a mozliwosci jest wiele.... od szwedzkich puszek, przez papier toaletowy, po szczury wlacznie
Madas Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 kurcze pralka mi padła ... bęben nie chce się kręcić :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 kurcze pralka mi padła ... bęben nie chce się kręcić :gwizdanie: calgonit był używany??
Musashi Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 kurcze pralka mi padła ... bęben nie chce się kręcić :gwizdanie: pewnie za duzo piachu w srodku kąp sie czesciej
Madas Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 kurcze pralka mi padła ... bęben nie chce się kręcić :gwizdanie: calgonit był używany?? nie a co myślisz że to przez wodę bęben nie chce kręcić
Musashi Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 kurcze pralka mi padła ... bęben nie chce się kręcić :gwizdanie: calgonit był używany?? nie a co myślisz że to przez wodę bęben nie chce kręcić a wlaczyles ja do prądu?
fantastic Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 a ja kielbasy nie lubie, nigdy nie wiadomo co i kto w nia wkrecił.... a mozliwosci jest wiele.... od szwedzkich puszek, przez papier toaletowy, po szczury wlacznie e tam - nie takie g..no się jadło i a żyje nadal
Madas Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 w sumie bęben kręci ale tak ciężko że aż łapa mnie boli jak go próbuje ruszyć
fantastic Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 w sumie bęben kręci ale tak ciężko że aż łapa mnie boli jak go próbuje ruszyć turbina padła - trzeba rezać łożyska...
Iverson Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 w sumie bęben kręci ale tak ciężko że aż łapa mnie boli jak go próbuje ruszyć ujebało się coś , lub coś weszło pomiędzy bęben a napęd , zobacz czy masz wszystkie skarpetki do pary
Musashi Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 no wlasnie cus sie pewnie wkrecilo, mozna zuzytej gumki nie wyciagnales z kieszeni przed praniem
nike21 Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 ja mam z moja pralka podobnie... i do tego skrzeczy ale juz wybadalem ze to lozysko...
Rekomendowane odpowiedzi