Madas Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 vario a mama ciężką noge ma ?? a myślisz że po kim on ma tą nogę jaką ma :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 na lans tak ale jak masz 2 pod garażem które zarabia na to pierwsze :gwizdanie: właśnie o tym mówiłem nie dosłyszałem
variocustoms Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Mama lekką a ja ciężką, mamcia jakoś zimą dawała radę 250 KM lexem bes esp i asr więc tym bardziej da radę 4,2 Q Auto z DE ale igiełka
fantastic Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 vario a mama ciężką noge ma ?? a myślisz że po kim on ma tą nogę jaką ma :gwizdanie: hyhy to niech birze- vario wpadnie na spota i se polatamy
Madas Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 na lans tak ale jak masz 2 pod garażem które zarabia na to pierwsze :gwizdanie: właśnie o tym mówiłem nie dosłyszałem bo myślisz pewnie o czymś innym :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 na lans tak ale jak masz 2 pod garażem które zarabia na to pierwsze :gwizdanie: właśnie o tym mówiłem nie dosłyszałem bo myślisz pewnie o czymś innym :gwizdanie: po 3 tyg celibatu o czym można myśleć ?? o jednym tylko :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 22:17_________________________________________________..... a nowej rs6 plus w garażu
variocustoms Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Ja pierdziele, przez ten wiatr internet mi świruje nie mówiąc o psie który dostaje szajby
Madas Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 no za oknem jest masakra aż całe okna się chwieją
fantastic Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 co wy tam gadacie ? asż tak źle ??
Pepin Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Ja pierdziele, przez ten wiatr internet mi świruje nie mówiąc o psie który dostaje szajby to Ty masz psa ?
Madas Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Ja pierdziele, przez ten wiatr internet mi świruje nie mówiąc o psie który dostaje szajby to Ty masz psa ? właśnie
variocustoms Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Ale macie amnezję, Madas widziałeś psa na balkonie jak mnie nawiedziliście kiedyś no i na grillu to York mojej córki ale jest nie do wyjewania, śmieszny i mega inteligetny
fantastic Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 ide chłopy sie do góry kołami wywalić - sajonara
Madas Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Ale macie amnezję, Madas widziałeś psa na balkonie jak mnie nawiedziliście kiedyś no i na grillu to York mojej córki ale jest nie do wyjewania, śmieszny i mega inteligetny a ja myślałem że to Twojej mamy pies
variocustoms Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Nie, Klaudii ale ja z Magdą się nim głównie zajmujemy, ona się cieszyła z psa 1 godzinę, na szczęscie to moja matka go kupiła a nie my
hornet Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Siema Słyszałem że Turbodymomen zawstydza wielkopolskę :polew: :polew: BTW wiadomo coś na temat ibizek ?
Madas Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 ide chłopy sie do góry kołami wywalić - sajonara czymaj się [br]Dopisany: 14 Październik 2009, 22:52_________________________________________________ Siema Słyszałem że Turbodymomen zawstydza wielkopolskę :polew: :polew: BTW wiadomo coś na temat ibizek ? cześć w środzie kurczaki nikt nie bywa ale jutro pogadam z kolegą jak będzie w chacie a nie na emigracji to może podejdzie zobaczyć ....a co do tej Poznaniu to nie wiem co tam Nikuś się dowiedział
variocustoms Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Ja pociągiem przez środę walę ale "staje" tylko na 3 minuty więc nie dam rady looknąć
Madas Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Ja pociągiem przez środę walę ale "staje" tylko na 3 minuty więc nie dam rady looknąć dasz dasz
Rekomendowane odpowiedzi