Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurna, szkoda, że nie 64 bit, ile taki procek może kosztować i czy jest wogóle sens zmieniać procka w lapku ?

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurna, szkoda, że nie 64 bit, ile taki procek może kosztować i czy jest wogóle sens zmieniać procka w lapku ?

a po co Ci 64-bitowy system :mysli:

Opublikowano

a jak chcesz zmienić procka zostawiając płyte główną? :blink:
Opublikowano

Z tego co wiem to szybszy jest, ale tak pomyślałem, że większość aplikacji jest pod 32 bitowy system, no chyba, że się mylę

Opublikowano

Ja u siebie mam intel core 2 quad Q9550 i jade na 32-bitowym systemie :gwizdanie:

Opublikowano

Z tego co wiem to szybszy jest, ale tak pomyślałem, że większość aplikacji jest pod 32 bitowy system, no chyba, że się mylę

zgadza sie, wiekszosc aplikacji jest na 32 bity... wrecz prawie wszystkie

Opublikowano

nie jest szybszy jrst inny

Opublikowano

btw mam 64-bit proc korzystam z systemu 32-bity. ze wzgledu na soft ktorego korzystam

Opublikowano

Nam również było miło Was poznać a może teraz Wy wpadniecie na spota. również zapraszamy :hi:

Opublikowano

Kiedyś w stacjonarnym zmieniałem procka

mozliwe... w lapkach nie ma szans

Opublikowano

coś ostatnio tematy komputerowe u nas na tapecie :naughty:

Opublikowano

Kiedyś w stacjonarnym zmieniałem procka

ale to lap

Opublikowano

To leję na te 64 bity, jak ktoś sprawdzi jak śmiga winda 7 i jak z kompatybilnością większości programów to niech da znać

Opublikowano

To leję na te 64 bity, jak ktoś sprawdzi jak śmiga winda 7 i jak z kompatybilnością większości programów to niech da znać

Pawlika pytaj już śmiga na Win 7 :)

Opublikowano

u mnie w pracy maja... smiga super jak Xp wyglada jak vista a programy wszystkie chodza...

Opublikowano

sprawdzalem na viscie i xp 64 - bity. kompatybilnosc srednia, nie wszystko dziala.

Opublikowano

dokladnie win 7 w wersji 32 bitowej nie sprawia zadnych problemów, działa stabilnie. co prawda ja działam na 64 bitowym, ale tylko z tego powodu by w pelni korzystac z calości pamieci ram