blind1 Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 najlepszego Piortas dzieki Wojtek [br]Dopisany: 19 Październik 2009, 19:41_________________________________________________spadam pod prysznic i zrelaxowac sie na wyrku[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 19:50_________________________________________________milego wieczoru zycze
Piechol Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 3maj się i rączki na kołdrze
nike21 Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 http://www.joemonster.org/filmy/19638/Encounter_czyli_uliczne_starcie
Piechol Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Koleś poznał dziewczę w klubie, wylądowali u niego i wiadomo co dalej... Laska po wszystkim mówi: - Ale czad, jak ty to robisz? Możesz jeszcze raz? Koleś na to: - No pewnie, ale musze się zdrzemnąć 10 min, a Ty w tym czasie trzymaj mnie obiema rękami za członka. Po 10 minutach dziewczyna budzi kolesia - i co? Dasz radę? Koleś bez problemu ponownie wyprawia cuda, wszystkie pozycje etc. Ona znowu: - Możemy powtórzyć? - Tak, tylko się prześpię 10 min, a Ty trzymaj mnie za członka, tylko obiema rękami. No i znowu ogień i tak do rana. Rano panna się pyta: - Wiesz co, ale powiedz mi, o co chodzi z tymi rękami? W czym Ci pomaga to trzymanie za członka? On - W sumie bez tego też dałbym radę, ale wiesz, słabo Cię znam, jeszcze byś mi chatę okradła...
nike21 Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Żona do męża: - Ciągle pijesz i pijesz! Idź ty kiedy na cmentarz i zobacz, ilu facetów w twoim wieku umarło od wódki! Jakiś czas później... - Gdzie byłeś? - Na cmentarzu, jak mówiłaś. - I co? - Nie powiem, dużo zmarłych... Czytałem szarfy na wieńcach i tam było: "Od żony", "Od teściowej", "Od sąsiadów", "Od dzieci", "Od przyjaciół"... Ale od wódki - ani jednego! :gwizdanie: usmialem sie
Piechol Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Na wiejskim weselu doszło do bijatyki. Wkrótce odbywa się proces sądowy. Sędzia pyta jednego z gości obecnych na weselu: - Niech pan opowie jak było. - Tańczę sobie z panną młodą jeden taniec, drugi, trzeci, czwarty, piąty, zaczynamy się dobrze bawić, a tu nagle pan młody podchodzi zdenerwowany i mnie obraża. Odpaliłem mu, żeby się odwalił i tańczymy dalej... Nagle pan młody wziął zamach nogą i... jak nie kopnie pannę młodą między nogi! Sędzia: - Łuuu... To musiało boleć! - Jeszcze jak, panie sędzio! Trzy palce mi połamał! :polew:
nike21 Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Koleś poznał dziewczę w klubie, wylądowali u niego i wiadomo co dalej... Laska po wszystkim mówi: - Ale czad, jak ty to robisz? Możesz jeszcze raz? Koleś na to: - No pewnie, ale musze się zdrzemnąć 10 min, a Ty w tym czasie trzymaj mnie obiema rękami za członka. Po 10 minutach dziewczyna budzi kolesia - i co? Dasz radę? Koleś bez problemu ponownie wyprawia cuda, wszystkie pozycje etc. Ona znowu: - Możemy powtórzyć? - Tak, tylko się prześpię 10 min, a Ty trzymaj mnie za członka, tylko obiema rękami. No i znowu ogień i tak do rana. Rano panna się pyta: - Wiesz co, ale powiedz mi, o co chodzi z tymi rękami? W czym Ci pomaga to trzymanie za członka? On - W sumie bez tego też dałbym radę, ale wiesz, słabo Cię znam, jeszcze byś mi chatę okradła... [br]Dopisany: 19 Październik 2009, 20:35_________________________________________________ Na wiejskim weselu doszło do bijatyki. Wkrótce odbywa się proces sądowy. Sędzia pyta jednego z gości obecnych na weselu: - Niech pan opowie jak było. - Tańczę sobie z panną młodą jeden taniec, drugi, trzeci, czwarty, piąty, zaczynamy się dobrze bawić, a tu nagle pan młody podchodzi zdenerwowany i mnie obraża. Odpaliłem mu, żeby się odwalił i tańczymy dalej... Nagle pan młody wziął zamach nogą i... jak nie kopnie pannę młodą między nogi! Sędzia: - Łuuu... To musiało boleć! - Jeszcze jak, panie sędzio! Trzy palce mi połamał! :polew:
Madas Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 oooo widzę forum dzisiaj na wesoło
Adas Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Witamy RFS :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 23:13_________________________________________________u Was tez taka mgla ? Ja przed chwila z Lodzi wrocilem, cala droga w ogromnym mleku
mcm Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Witamy RFS :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 23:13_________________________________________________u Was tez taka mgla ? Ja przed chwila z Lodzi wrocilem, cala droga w ogromnym mleku u nas piękne słońce świeci
variocustoms Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Siema, ja oglądam program o handlu dziećmi w Polsce, makabra co się w Polsce dzieje i co ludzie za kasę robią, prostytucja to jest pryszcz przy tym[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 23:45_________________________________________________Jadąc pociągiem mgłę ma się w głębokim poważaniu, co innego ja się marznie na peronie albo przystanku tramwajowym jak się te zielone qrfy spóźniają
Pepin Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Witamy RFS :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 23:13_________________________________________________u Was tez taka mgla ? Ja przed chwila z Lodzi wrocilem, cala droga w ogromnym mleku no no to u Adasia to kraina mlekiem płynąca .. brakuje tylko miodku jakiegoś
Madas Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 all cześć długo Cię nie było
Młodzik Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 dobry wszystkim ja już po obronie :decayed: no i oczywiście do przodu
Iverson Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 mam trochę spraw na głowie a czasu mało [br]Dopisany: 20 Październik 2009, 14:38_________________________________________________graty Młodzik- jesteś gość
Młodzik Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 graty Młodzik- jesteś gość dzięki
Rekomendowane odpowiedzi