Azunia Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 co wy tak się z tym wolnym, mnie nikt nie przebije, ja mam wolne non stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 cześć Ja też często miewam wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 cześć Ja też często miewam wolne Ty masz non stop wolne... rano po buleczki, przy okazji podwiesc towar, popoludniu po zakupy, przy okazji znow z towarem... taki to pozyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 no nie jest źle ale muszę powoli myśleć nad stacjonarnym punktem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 no nie jest źle ale muszę powoli myśleć nad stacjonarnym punktem otworz kiosk osiedlowy byle nie łomem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 otworze ale wszystko w swoim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 otworze ale wszystko w swoim czasie azunia ty masz inne obowiązki, no madas wygrałeś chyba chociaż w skali roku to ja pracuje 6 miesięcy a drugie 6 mam wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 azunia ty masz inne obowiązki, :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 otworze ale wszystko w swoim czasie azunia ty masz inne obowiązki, no madas wygrałeś chyba chociaż w skali roku to ja pracuje 6 miesięcy a drugie 6 mam wolne chyba też tak mniej więcej u mnie wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 jade do Ilonki na obiadek do pozniej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 wejdźcie sobie na wątek Mirona tam same kropki są .... wygląda to jak promocja albo modzi nic na Mikołaja nie dostali [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 16:56_________________________________________________kurka co tak pusato tu młokosy za obrażanie przyjaciół z forum i za takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 moze grype maja i ich wykropkowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 moze grype maja i ich wykropkowalo Ty albo ospę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 moze grype maja i ich wykropkowalo Ty albo ospę noo [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 18:12_________________________________________________a ktory to watek? bo na slaskich nie ma kropkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Mironowóz a drugi to Nejman v Pudzian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 aaaa [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 18:20_________________________________________________na Pudzianie to sie Orgazm z mmcv posprzeczal znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 dobry[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 18:35_________________________________________________ no nie jest źle ale muszę powoli myśleć nad stacjonarnym punktem mam lokal do wynajęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 i co tam panowie? u mnie Pilsik plynie wprost do gardla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 i co tam panowie? u mnie Pilsik plynie wprost do gardla u mnie premiumek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 i co tam panowie? u mnie Pilsik plynie wprost do gardla u mnie herbata z miodem i cytryną, bo źle się czuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi