Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Arkadiush

Rekomendowane odpowiedzi

to ja mam 45 więc na 18 osób mogę :naughty::decayed:

tylko ja mam mniejszy korytarz od Ciebie i wiekszy pokoj (jeden 20m2, drugi 9m2)

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Kurna chciałem pipcę zamówić i pupa, jedni do 22giej a drudzy do 22.10 zamówienia przyjmują, nic dzisiaj nie jadłem, szlag

jak nic :mysli:

No nic, nie licząc 4 kaw to nic nie miałem w gębie, kupiłem sobie 2 drożdżówki na obiad ale miałem szwedów i brak czasu więc przywiozłem i córki wszamały, sorry, zjadłem hot doga na orlenie w Kaliszforni i 0,5 L red bulla po drodze wypiłem bo zasypiałem za kierą

No nic, nie licząc 4 kaw to nic nie miałem w gębie, kupiłem sobie 2 drożdżówki na obiad ale miałem szwedów i brak czasu więc przywiozłem i córki wszamały, sorry, zjadłem hot doga na orlenie w Kaliszforni i 0,5 L red bulla po drodze wypiłem bo zasypiałem za kierą

nie sama miloscia czlowiek zyje :gwizdanie:

jak mamy zaczekac to nie ma "moze"... :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 20:50_________________________________________________

kurde umówimy sie a jak bede musiał zostać przez weekend w robocie to kicha wyjdzie i zaś bedziecie po mnie jeździć,

jedyny minus tej roboty, nie da sie przewidzieć na 100% kiedy zjade, zresztą nie raz już o tym pisałem

na dzień dzisieszy na 90 % tak jak pisałem wcześniej- jak nie bedzie roboty to nawet może 17 zjade a 18 już bym podjechać tam do was.

może zróbmy tak że umówta sie a ja jak sie uda to wlece a jak nie to :confused4:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 23:26_________________________________________________oooo guten abend V-tech [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 23:28_________________________________________________madas miałeś do wyra iść :cool1::mysli:

fan ja spać nie idę, żegnałem tych co spać idą :)

a to nie jest dobry wieczór ? :mysli:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 00:06_________________________________________________aaaaaaaa łotever też sie wykładam do wyra

narta

:bry: witam z ranca wszystkich :wink4:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 08:35_________________________________________________nie spac ,pisac leniuchy :naughty: