nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 to ja mam 45 więc na 18 osób mogę tylko ja mam mniejszy korytarz od Ciebie i wiekszy pokoj (jeden 20m2, drugi 9m2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 A my mamy salon 22m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 no właśnie ten korytarz mnie wpienia .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Kurna chciałem pipcę zamówić i pupa, jedni do 22giej a drudzy do 22.10 zamówienia przyjmują, nic dzisiaj nie jadłem, szlag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Kurna chciałem pipcę zamówić i pupa, jedni do 22giej a drudzy do 22.10 zamówienia przyjmują, nic dzisiaj nie jadłem, szlag jak nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 No nic, nie licząc 4 kaw to nic nie miałem w gębie, kupiłem sobie 2 drożdżówki na obiad ale miałem szwedów i brak czasu więc przywiozłem i córki wszamały, sorry, zjadłem hot doga na orlenie w Kaliszforni i 0,5 L red bulla po drodze wypiłem bo zasypiałem za kierą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 No nic, nie licząc 4 kaw to nic nie miałem w gębie, kupiłem sobie 2 drożdżówki na obiad ale miałem szwedów i brak czasu więc przywiozłem i córki wszamały, sorry, zjadłem hot doga na orlenie w Kaliszforni i 0,5 L red bulla po drodze wypiłem bo zasypiałem za kierą nie sama miloscia czlowiek zyje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 spadam się wykąpać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 spadam się wykąpać ja tez... i spac do jutra pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ja już wykąpany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Branoc, ja jeszcze polookam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ja zaraz też spadam do wyra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 jak mamy zaczekac to nie ma "moze"... :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 20:50_________________________________________________ kurde umówimy sie a jak bede musiał zostać przez weekend w robocie to kicha wyjdzie i zaś bedziecie po mnie jeździć, jedyny minus tej roboty, nie da sie przewidzieć na 100% kiedy zjade, zresztą nie raz już o tym pisałem na dzień dzisieszy na 90 % tak jak pisałem wcześniej- jak nie bedzie roboty to nawet może 17 zjade a 18 już bym podjechać tam do was. może zróbmy tak że umówta sie a ja jak sie uda to wlece a jak nie to [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 23:26_________________________________________________oooo guten abend V-tech [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 23:28_________________________________________________madas miałeś do wyra iść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 fan ja spać nie idę, żegnałem tych co spać idą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 fan ja spać nie idę, żegnałem tych co spać idą a to nie jest dobry wieczór ? [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 00:06_________________________________________________aaaaaaaa łotever też sie wykładam do wyra narta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 scheise, naturlich guten abend ist nicht guten nacht, sorry winetou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 witam z ranca wszystkich [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 08:35_________________________________________________nie spac ,pisac leniuchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 dzien dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 spadam do roboty, milego dzionka zycze wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi