kuredu Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 siema fan, jak tam macie tam zimę????
fantastic Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 siema fan, jak tam macie tam zimę???? bezśniegową, w południe było 4 st na plusie teraz jest 2,1 na + ogólnie zimny wiatr od morza oziębia powietrze a u was ??
nike21 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 robimy za tydzien przedswiateczny spocik? ja planuje w piątek rano o 10 być w domu i wyciągać bagaże,prom już mam zabukowany ! a kiedy te party u ciebie w końcu ? w środe czy sobote bo może sie załapie jeszcze jeszcze sie zgadamy siema fan, jak tam macie tam zimę???? bezśniegową, w południe było 4 st na plusie teraz jest 2,1 na + ogólnie zimny wiatr od morza oziębia powietrze a u was ?? u nas piz*zi... jest teraz ok 0 a od poniedzialku ma byc mroz kilka stopni
Madas Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 u mnie nie jest tak źle ...ale to mikroklimat
fantastic Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 co robita w ten piękny wieczór ? co tu tya cicho he
Madas Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 a Kliczko zaraz walczy ...trza popatrzeć
kuredu Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 u mnie nie jest tak źle ...ale to mikroklimat no w Libanie jest chyba ciepło :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 wątek poznański umiera [br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 23:36_________________________________________________ale czekajta już niedługo wracam - sie tym zajmnie
kuredu Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 wątek poznański umiera rok temu o tej porze to nie dało rady postać wysłać tyle było pisane ale cóż Nikus zakochany, Madas zakochany, Młody zakochany, Musa zakochany, Fan zakochany, Pepin zakochany, Vario zakochany, Piechol zakochany,Deszcz zakochany
fantastic Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 wątek poznański umiera rok temu o tej porze to nie dało rady postać wysłać tyle było pisane ale cóż Nikus zakochany, Madas zakochany, Młody zakochany, Musa zakochany, Fan zakochany, Pepin zakochany, Vario zakochany, Piechol zakochany,Deszcz zakochany a ty nadal nie ....... :decayed: [br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 23:48_________________________________________________musa to nie widziałem od czasów piły chyba, a nieeeeee ostatnio dostawczakiem pyry woził na spota hyhy ja tu przynajmniej zaglądam co jakis czas odczytać 2 str. postów [br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 23:51_________________________________________________ehhh - ta dzisiejsza młodzież kurde sam ze sobą gadam coś ze mną nie teges
Szula298 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Wczoraj godzina 15:30 byłem w King crossie i kapcia złapałem na parkingun -2 nie miłe doświadczenie lecz są i plusy wzbogaciłem się dzięki temu o pompeczke automatyczną na noge.. oraz klucze do zmiany koła :gwizdanie: hehe jakoś zabrakło gdy było potrzebne
fantastic Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 u nas też tylko mróz na minusie jest
fantastic Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 z okna bałaganu prawdziwe 20 metrów do morza - chyba zacznę wycieczki organizować na wakacje
Madas Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 może się wybiorę na kilka dni wykąpać się .....
Rekomendowane odpowiedzi